Kusadasi'nda Patili Can Dostlar Artik Hafta Sonlari Da Ziyaret Edilebilecek

Kusadasi Belediyesi tarafindan yürütülen yenileme çalismalari ile can dostlar ve ziyaretçiler için huzurlu bir yasam alanina dönüstürülen Kusadasi Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, bundan böyle hafta sonlarinda da ziyaret edilebilecek.

Kusadasi'nda Patili Can Dostlar Artik Hafta Sonlari Da Ziyaret Edilebilecek


Hayvansever Belediye Baskani Ömer Günel’in girisimleri ile alt ve üstyapisi bütünüyle yenilenerek tedavileri ve nekahet evreleri süren hayvanlarin saglikli ve huzurlu bir ortamda konuk edilebilmeleri için gerekli tüm düzenlemelerin büyük bir özen ve estetik anlayisi ile yapildigi Kusadasi Evcil Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, hafta sonlarinda da ziyarete açildi.

Basta çocuklu aileler olmak üzere hayvansever kent sakinleri tarafindan siklikla ziyaret edilen merkez, bundan böyle Cumartesi ve Pazar günleri de dahil olmak üzere haftanin 7 günü 11.00-16.00 saatleri arasinda kapilarini ziyaretçilerine açmaya basladi.

Yürütülen yenileme, çevre düzenleme ve peyzaj çalismalari ile estetik bir görünüme kavusturulan merkez, keyifli ve renkli atmosferi ile de hayvan severlerin haftanin 7 günü rehabilite edilen kedi ve köpeklerle diledigince vakit geçirmesine imkan sagliyor. Kusadasi Belediyesi’nin resmi internet sitesinden 7/24 canli olarak izlenebilen merkezin hafta sonlarinda da ziyarete açilmasi hayvansever kent sakinleri tarafindan büyük bir memnuniyetle karsilandi.
Kaynak: İHA