Koruma Alanindaki Metruk Bina Yikildi

Nazilli Belediyesi ekipleri, Isabeyli Mahallesi’nde bulunan tescilli Kurtulus Camii’nin koruma alaninda kalan metruk binanin yikimi için çalisma baslatti.

Koruma Alanindaki Metruk Bina Yikildi


Nazilli Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri; tarihi Isabeyli Kurtulus Cami’nin koruma alaninda kalan ve can güvenligini tehlikeye atan metruk binanin yikim çalismalarina basladi.



Koruma Uygulama ve Denetim Bürolari (KUDEB) denetiminde yürütülen yikim çalismasi görevli personeller tarafindan titizlikle gerçeklestirildi.



Metruk bina yikim faaliyetlerinin ilçe genelinde devam edecegini ifade eden Belediye Baskani Dr. Ertugrul Tetik; “Nazillimizde can ve mal güvenligini tehlikeye atan, görüntü kirliligine neden olan ve halkimizdan gelen dilekçelere konu olan metruk yapilarin yikim çalismalarina devam ediyoruz. Geçtigimiz hafta Sümer Mahallemizde muhtarimizin talebini yerine getirmis ve metruk binalarin yikimini gerçeklestirmistik. Bugün de Isabeyli Mahallemizde koruma alani içerisinde kalan yapi, gerekli yazismalarin tamamlanmasi ve onaylarin alinmasi sonrasi ekiplerimizce yikildi. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA