Çiftlikköy'de Baskan Yele, Çalismalar Için Dügmeye Basti

Çiftlikköy Belediye Baskani Adil Yele, birim müdürleriyle birlikte Sahil Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalismalarin baslatilmasi talimati verdi.

Çiftlikköy'de Baskan Yele, Çalismalar Için Dügmeye Basti
Baskan Yele, Park ve Bahçeler Müdürü Ali Kaplan, Temizlik Isleri Müdürü Ali Çarik ve Fen Isleri Müdürü Erdinç Yildiz’la birlikte sahil seridinde incelemelerde bulundu. Yasar Okuyan Parki’ndan baslayarak Mokamp’a kadar olan alanda park temizlikleri, sahil ve kumsal temizligi, yosunla mücadele, bakim ve onarim çalismalariyla ilgili tespitler gerçeklestiren Baskan Yele, Mokamp alanindaki eski tuvaletin de yikimi talimatini verdi. Yikimi yapilan eski tuvaletin yerine bir mescit ve yeni bir tuvalet yapimi gerçeklestirilecek ve Mokamp alanindaki çocuk parki da yenilenecek.

Baskan Yele, “Amacimiz ve tek düsüncemiz Çiftlikköylülerin temiz, güzel bir sehirde yasamasini ve “Iyi ki Çiftlikköy’de yasiyorum” demesini saglamak. Bunu saglamak için ilgili birim müdürlerimizle birlikte Sahil Mahallesi’nde Yasar Okuyan Parki’ndan baslayarak Sevket Yilmaz ve Ziya Taskent caddeleri, sahil seridimiz ve Mokamp’ta incelemelerde bulunduk. Özellikle park temizlikleri, peyzaj düzenlemeleri, sahil ve kumsal temizligi, yosunla mücadele, bakim ve onarim çalismalari konusunda tespitlerde bulunarak yapilacak çalismalarla ilgili dügmeye bastik. Bu çalismalarin ilk bölümü olarak da Mokamp’ta bulunan, ancak ilçemize yakismayan görüntüsüyle sikayet konusu olan tuvaletin yikilmasi ve yerine yeni bir tuvalet yapilmasi çalismasini baslattik. Ayni kapsamda halkimizin bir ihtiyaci olan mescit yapimini da ivedilikle baslatacagiz. Ayrica bölgemizdeki çocuk parkimizi da hemen yenileyecegiz” dedi.

Kaynak: İHA