Sokak Ortasinda Kadinlar Saç Saça Bas Basa Girdi Açiklamasi Erkekler Zor Ayirdi

Sakarya’da sokaklarin adeta boks ringine döndügü iki ayri kavga cep telefonu kameralari ile saniye saniye kaydedildi. Adapazari’nda kadinlarin saç saça bas basa girerek sokagi birbirine kattigi kavga çevredekilerin araya girmesi ile sonlanirken, Serdivan’da iki grup arasinda çikan kavgada ise yumruk ve tekmeler havada uçustu.

Sokak Ortasinda Kadinlar Saç Saça Bas Basa Girdi Açiklamasi Erkekler Zor Ayirdi
Ilk kavga Adapazari ilçesi Dar Sokak üzerinde iki kadin arasinda çikti. Kadinlarin saç saça bas basa girerek sokagi birbirine kattigi kavga çevredeki vatandaslar tarafinda güçlükle ayirilabildi. Öfkelerine hakim olamayan kadinlarin, çigliklari atip birbirlerine saldirdigi anlar cep telefonu kamerasi ile saniye saniye kaydedildi.

Sokak boks ringine döndü

Diger bir kavga ise Serdivan Mavi Durak mevkiinde bulunan bir isletmenin önünde meydana geldi. Iki grup arasinda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi tartisma yasandi. Kisa sürede büyüyen olay esnasinda adeta boks ringine dönen sokak ortasinda yumruk ve tekmeler havada uçustu. Cep telefonu kamerasiyla kaydedilen o anlarda bir kisinin yedigi yumrugun etkisi ile metrelerce savrularak yere düsmesi de dikkatlerden kaçmadi.
Kaynak: İHA