Seyitömer'in Yeni Belediye Baskani Mahmut Yol Açiklamasi 'Seçimi 3 Degil, 68 Oy Farkiyla Kazandik'

Kütahya’da 31 Mart Mahalli Idareler seçiminde çikan sonuçlara göre, Seyitömer Belde Belediye Baskanligini kazanan Mahmut Yol, Kütahya Merkez Ilçe Seçim Kuruluna gelerek mazbatasini aldi.

Seyitömer'in Yeni Belediye Baskani Mahmut Yol Açiklamasi 'Seçimi 3 Degil, 68 Oy Farkiyla Kazandik'
Mazbatasini alip göreve baslayan Seyitömer Belediye Baskani Mahmut Yol, "Bu çikmis oldugumuz kutlu yolda, zafere ulasanlarin tamamini Rabbim utandirmasin. Hepimize güzel, hayirli çalismalar nasip etsin insallah. Seyitömer Beldesi’nde aday yarisina girdik. Sükürler olsun vermis oldugumuz mücadelede Rabbim bizleri muzaffer eyledi. Çikmis oldugumuz bu yolda 690 oy aldik, karsi taraf 622 oy aldi. Yani 68 oy farki ile biz bu bayrak yarisini kazandik. Insallah geride olanlar degil, bundan sonra yapilacaklarla, meclis üyelerimizle, yönetimlerimizle, belde teskilatimizla, Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde, il baskanlarimizla, vekillerimizle birlikte güzel yollarda, güzel adimlar atacagimiza inaniyoruz. Türkiye’ye, Seyitömer’imize, her yere hayirli ugurlu olsun. Rabbim hiçbirimizi utandirmasin. Sonunu da güzel eylesin insallah" diye konustu.

Seçimi 3 oy farkla kazandigi iddialari hakkinda konusan Mahmut Yol, "3 oy farki karsi tarafin algisiydi. ’3 oy farkla az daha zorlasaydik biz bu seçimi almistik’ dediler ama sizler de biliyorsunuz ki ‘Söz uçar yazi kalir’ deniliyor. Bu bir gerçektir, resmi veriler ortada. Neyin ne oldugunu biliyoruz. Sandiga giren seçmen sayimiz ve iptal oylarimizin tamamina baktigimizda, 622 oy muhalefet, 690 oy biz aldik. Yani arada 3 fark degil, 68 fark mevcut. Hayirli ugurlu olsun insallah" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA