Kavga Ihbarina Gelen Polis Ekipleri Otizmli Çocuklarin Mutluluklarina Ortak Oldu

Denizli’de otizmli çocuklar, 112 Acil Çagri Merkezi ile is birligi yaparak kavga ihbarinda bulundu ve olay yerine gelen polislere sürpriz yaparak haftalarini kutladi.

Kavga Ihbarina Gelen Polis Ekipleri Otizmli Çocuklarin Mutluluklarina Ortak Oldu
Denizli’de faaliyet gösteren Yesilgöz Otizm Spor Kulübü, Polis Haftasi nedeniyle polislere sürpriz yapti. 112 Acil Çagri Merkezi ile iletisime geçerek polislerin 10 Nisan haftalarini kutlamak istediklerini belirten okul yetkilileri, kavga ihbarinda bulunarak polis ekiplerini harekete geçirdi. Haber merkezinin yönlendirmesiyle Pamukkale ilçesi Incilipinar Mahallesi’nde bulunan Yesilgöz Otizm Spor Kulübü’ne çok sayida polis ve yunus ekibi sevk edildi.

Okula kavga ihbarina giden polisler karsilarinda ellerinde Türk bayraklari, mesaleler ve pasta ile bekleyen otizmli çocuklari görünce büyük saskinlik yasadi. Otizmli çocuklar polisleri karsilarinda görünce büyük sevinç yasadi ve polislerin 10 Nisan Polis Haftasi’ni kutlayarak pasta kesti. Ihbar üzerine okula gelen polisler bu jestten dolayi çocuklara ve okul yöneticilerine tesekkür ederek, otizmli çocuklar ile sohbet etti ve onlari araçlarina bindirdi. Polis araçlarina binen otizmli çocuklar sirenleri çalarak yasadiklari mutluluk dikkatlerden kaçmadi.

Canimiz ve malimizi gece gündüz demeden görev yaparak koruyan polislerin Polis Haftasi’ni kutlamak için böyle bir sey yaptiklarini belirten Yesilgöz Otizm Spor Kulübü Yetkilisi Bekir Yesilgöz, “Biz Polis Haftasi’ni her yil kutluyoruz. Bunu gelenek haline getirmistik. Buradan polislerimizin Polis Haftasi’ni kutluyorum ve nicelerini kutlamayi diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA