Kagithane'de Sokak Ortasinda Silahli Saldiri Açiklamasi 2 Ölü, 1'I Agir 2 Yarali

Kagithane’de bir grup, aralarinda husumet oldugu iddia edilen kisilere silahli saldiri düzenledi. Saldirida 2 kisi hayatini kaybederken 1’i agir 2 kisi yaralandi.

Kagithane'de Sokak Ortasinda Silahli Saldiri Açiklamasi 2 Ölü, 1'I Agir 2 Yarali
Olay, saat 21.00 siralarinda Kagithane Gürsel Mahallesi 28 Nisan Caddesi’nde yasandi. Iddiaya göre, aralarinda husumet bulunan iki grup caddede karsilasip tartismaya basladi.

Tartismanin büyümesi üzerine bir grup, silahlarini çikarip husumetlilerine ates etmeye basladilar. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaslar durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, saglik ekipleri ise ilk müdahalelerini olay yerinde yaptigi yaralilari çevre hastanelere kaldirdi.

Yaralilar hastaneye kaldirildiktan sonra polis ekipleri bir süre olay yerinde imceleme yapti. Olay yerinde 40 adet bos kovan bulundu.

Hastaneye kaldirilan O.Y. ve M.A. hayatini kaybederken, H.Y.’nin agir yarali S.Y.’nin ise yarali oldugu ögrenildi. Hayatini kaybedenlerin ve yaralilarin suç kayitlarinin oldugu ögrenildi Hayatini kaybeden O.Y.’nin kasten yaralama, gasp, yagma; hayatini kaybeden diger sahis M.A.’nin hirsizliktan; agir yarali olan H.Y.’nin kasten yaralama; yarali olan S.Y.’nin ise kasten yaralama suçlarinin oldugu ögrenildi. Polis olayla ilgili sorusturma baslatti.

Kagithane Kaymakamligi açiklama yapti

Olayla ilgili Kagithane Kaymakamligi, “08.04.2024 günü saat 21:00 siralarinda Gürsel Mahallesi 28 Nisan Caddesi’de meydana gelen ve karsilikli husumet - alacak verecek meselesinden çiktigi belirlenen silahli kavgada 2 kisi hayatini kaybetmis, biri agir 2 kisi de yaralanmistir. Yaralilar, bölgedeki hastanelere kaldirilarak tedavi altina alinmistir.

Olayla ilgili yapilan ilk incelemede; hayatini kaybeden O.Y.’nin (2004) kasten yaralama, gasp, yagma suçlarindan suç kaydi mevcut oldugu, hayatini kaybeden M.A.’nin (1994) hirsizliktan suç kaydi mevcut oldugu, agir yarali H.Y.’nin (1986) kasten yaralama suçundan suç kaydi mevcut oldugu, yarali S.Y.’nin (1999) kasten yaralamadan suç kaydi mevcut oldugu tespit edilmistir.

Emniyet ekiplerimizin olay yerinde yaptigi incelemede 40 bos kovan bulunmus olup olayla ilgili sorusturma baslatilmistir.” seklinde açiklama yapti.
Kaynak: İHA