Kadinlar Tartismaya Girmis, Kocalari Sokak Ortasinda Çatismisti Açiklamasi O Olayda Yeni Detay

Sakarya’nin Pamukova ilçesinde kadinlarin sözlü münakasaya, eslerinin ise silahli çatismaya girdigi olaya iliskin yeni detaylar ortaya çikti. 6 Eylül 2023 tarihinde N.A.’nin 30 yasindaki üvey oglunu silahla yaralayan M.S.’nin açik cezaevinden izne çiktigi ve yine bir silahli olaya karistigi ögrenildi.

Kadinlar Tartismaya Girmis, Kocalari Sokak Ortasinda Çatismisti Açiklamasi O Olayda Yeni Detay
Olay, Pamukova ilçe merkezinde meydana 7 Nisan Pazar günü gece saatlerinde meydana gelmisti. N.A. ve esi, cadde ortasinda yürüdükleri esnada aralarinda husumet oldugu öne sürülen M.S. ve esi G.S. ile karsilasti. Eslerinin birbirleriyle sözlü münakasa etmesi sonrasinda N.A. ve M.S. yanlarinda bulunan silahla birbirlerine ates etmeye basladi.

Yasanan silahli çatismada N.A. ve M.S.’nin esi G.S. çesitli yerlerinden yaralandi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapilan ilk müdahale sonrasinda yaralilar hastaneye sevk edildi. Hususa iliskin inceleme baslatan polis ekipleri N.A.’yi hastanede M.S.’yi ise olay yerinde gözaltina aldi. Sahislar, emniyetteki islemlerinin ardindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Daha öncesinde de çatistigi sahsin üvey oglunu vurmus

Öte yandan, yasanan silahli çatismaya iliskin yeni detaylar ortaya çikti. 6 Eylül 2023 tarihinde N.A.’nin üvey oglu O.G. (30) evinin bahçesinde çalistigi esnada, M.S. tarafindan silahla vurularak yaralanmisti. 6 Eylül 2023 tarihinde gerçeklestirdigi yaralama olayin ardindan yakalanan ve adli mercilerce tutuklanan M.S.’nin cezasinin devam ettigi açik cezaevinden izne çiktigi esnada bu olaya karistigi ögrenildi.
Kaynak: İHA