Bursa'da Is Merkezinin Çatisi Alev Alev Yandi

Bursa’nin Nilüfer ilçesinde bulunan bir is merkezinin çati kismi alev alev yandi. Yangina yaklasik 25 itfaiye ekibi müdahalede bulunurken, Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey ise çalismalari yakindan takip etti.

Bursa'da Is Merkezinin Çatisi Alev Alev Yandi
Yangin saat 22.00 siralarinda Nilüfer ilçesi Besevler Mahallesi Izmir Yolu üzerinde bulunan bir is merkezinin en üst katinda bulunan kurs merkezinde meydana geldi. Iddiaya göre, kantin kismindan yükselen alevler kisa sürede çatiya siçradi. Yangini gören görevliler durumu 112 ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere hizla müdahale etti. 25 kisilik itfaiye personeli yangini yaklasik yarim saatlik mücadele sonrasi söndürürken, Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey ise olay yerine gelerek, çalismalari yakindan takip edip yanginla ilgili bilgi aldi. Alevler kameraya yansirken, polis yanginin çikis nedenini tespit etmek için çalisma baslatti.

Geçmis olsun dileklerinde bulunan Bozbey, “Binanin çatisinda çikan yangina itfaiye ekiplerimiz aninda müdahale ederek, diger binalara sirayet ettirilmeden kontrol altina alinip söndürmeyi basardi. Çok sükür can kaybi yasanmazdi. Ekiplerimizce binada bulunan zarar ziyan tespitleri yapilip çalismalar tamamlanacaktir.

Yangin esnasinda binada kimse bulunmadigi için bir can kaybi ve yaralanma durumu olamamasi hepimizi sevindirdi. Yangindan etkilenen hemsehrilerime geçmis olsun dileklerimi iletiyor bir daha yasanmamasini temenni ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA