Denizli Valisi Coskun, Ramazan Bayrami Mesaji Yayimladi

DENIZLI – Denizli Valisi Ömer Faruk Coskun, Ramazan Bayram’i dolayisiyla yayinladigi mesajinda, “Denizlili hemsehrilerimizin ve aziz milletimizin Ramazan Bayrami’ni en içten dileklerimle kutluyor, saglik, mutluluk ve esenlik içerisinde daha güzel bayramlara ulasmak temennisiyle sevgi ve saygilarimi sunuyorum” dedi.

Denizli Valisi Coskun, Ramazan Bayrami Mesaji Yayimladi


Denizli Valisi Ömer Faruk Coskun, Ramazan Bayram’i dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Vali Ömer Faruk Coskun, “Rahmet ve magfiret ayi mübarek Ramazan-i Serif’in ardindan, baris, huzur ve kardeslik adina yeni umutlarin filizlenmesini istedigimiz bir bayrama daha ulasmanin mutlulugunu yasiyoruz. Bayramlar, birlik ve beraberlik duygulari içerisinde sevgi ve sayginin en güzel örneklerinin sergilendigi, darginliklarin unutulup herkesin kucaklastigi, milli kültürümüzün ayrilmaz bir parçasi olan ‘sevinçte ve kederde bir arada olma’ geleneginin hayat buldugu zamanlardir. Bu bayramda da en büyük temennimiz, huzurumuzun, kardesligimizin ve mutlulugumuzun daim olmasi, Ramazan ayi boyunca oldugu gibi sofralarimizda bereketin eksik olmamasidir. Inaniyorum ki kalplerimize huzur tasiyan bu kutlu günlerin maneviyati ve hep bir agizdan ettigimiz dualar; insanligin kalbine rahmet, cografyamiza sükûnet, ülkemize bereket getirmeye vesile olacaktir.” seklinde mesaj verdi.

“Ramazan Bayrami’ni en içten dileklerimle kutluyorum”

Denizli Valisi Coskun, mesajinda su ifadelere yer verdi; “Kiymetli Denizlili Hemserilerim,

Bayramlar bir olmanin, paylasmanin, dayanismanin yasandigi müstesna zamanlardir.

Bayram sevincimizi yaslilarimizla, ihtiyaç sahipleriyle ve düskünlerimizle paylasmayi ihmal etmeyelim. Ayni sekilde, sehitlerimizin kiymetli ailelerini, kahraman gazilerimizi ve yetimlerimizi de unutmayalim. Degerli vatandaslarimiz, Ramazan Bayraminin huzur ve güven içerisinde idrak edilmesi için ilgili kurumlarimiz tarafindan gerekli tüm tedbirler alinmistir. Bayram boyunca ilimizin huzuru, güvenligi ve mutlulugu adina görev alacak tüm personelimize tesekkür ediyorum. Bayram nedeniyle sehir disina çikacak vatandaslarimizdan da yolculuklari esnasinda trafik kurallarina uymalarini, uykusuz araç kullanmamalarini ve asiri hizdan kaçinmalarini, mutlaka emniyet kemeri kullanimina özen göstermelerini istirham ediyorum. Lütfen bayram sevincimizin hüzne dönüsmesine izin vermeyelim. Bu duygu ve düsüncelerle; Denizlili hemsehrilerimizin ve aziz milletimizin Ramazan Bayrami’ni en içten dileklerimle kutluyor, saglik, mutluluk ve esenlik içerisinde daha güzel bayramlara ulasmak temennisiyle sevgi ve saygilarimi sunuyorum.”
Kaynak: İHA