Antalya'da Diyarbakir Rüzgari Esti

Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsaminda Diyarbakirlilar Gecesi düzenlendi. Sanatçi Nihat Akçer Diyarbakir’a özgü türküleriyle sahne aldigi geceye ilgi büyük oldu. Büyüksehir Belediyesi’nin Mobil Asevi, iftar öncesinde Ünsal mahallesinde yemek dagitimi yaparken, çok sayida vatandasta Atatürk Spor Salonu’nda orucunu açti.

Antalya'da Diyarbakir Rüzgari Esti


Muhtesem gece

Diyarbakir yöresine ait ezgileriyle vatandaslari uzaklara götüren Nihat Akçer, sahne performansiyla unutulmaz bir gece yasatti. Nihat Akçer ve Orkestrasi’nin seslendirdigi türkülerle duygulanan vatandaslar türkülerin hareketlenmesiyle birlikte halay çekip dans etmenin keyfini de çikardi. Türküler ve halaylarin birlestigi özel gecede, Karaalioglu Parki adeta bir senlik alanina dönüstü. Antalya Büyüksehir Belediyesi Ismail Baha Süralsan Konservatuar Sube Müdürü Okan Atilla muhtesem gece için Nihat Akçer ve Orkestrasina çiçek takdim etti.

Büyüksehir iftari bereketli

Öte yandan Büyüksehir Belediyesi, Karaalioglu Parki içerisinde bulunan Atatürk Spor Salonu’nda kurdugu iftar sofrasinda binlerce vatandasa iftar saatinde sicak yemek ikraminda bulunuyor. Mobil Asevinin tiri ise her gün farkli mahallede sicak yemek ikraminda bulunmaya devam ediyor. Mobil Asevi her gün bin 500, Atatürk Parkinda her gün bin 200 kisiye dört çesit yemek ikram ediyor.
Kaynak: İHA