Altieylül Belediye Meclisi Ilk Toplantisini Yapti

Altieylül Belediyesi’nde yeni dönemin ilk meclis toplantisi Belediye Baskani Hakan Sehirli baskanliginda yapildi. Toplantida meclis ihtisas komisyonlari ve üye birliklerin temsilcileri seçildi.

Altieylül Belediye Meclisi Ilk Toplantisini Yapti
Cumhuriyet Halk Partisi’nden Altieylül Belediye Baskanligini kazanan Hakan Sehirli, Meclis Toplantisinda yaptigi konusmada, “31 Mart Mahalli Idareler Seçimlerinden sonra yeni bir tablo olustugunu belirterek, bundan sonra hep beraber ilçeye hizmet edeceklerini” ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi ile Adalet ve Kalkinma Partili meclis üyelerinin katildigi toplantiya izleyici olarak vatandaslarda katilim sagladi. Belediye Baskani Hakan Sehirli baskanlik ettigi ilk toplantida geçici divan kâtipligini en genç üyeler Emre Sandikçi ve Zeynep Ekinci üstlendi.

Altieylül Belediye Baskani Hakan Sehirli, “Önümüzdeki 5 yil ilçemize ve sehrimize hizmet edecek meclis üyelerimizin katilimiyla ilk meclis toplantimizi gerçeklestirdik. Altieylül’e yakisir bir performansla çalisarak daha iyisini Altieylül ilçemize kazandirmak için çalisacagiz. Simdiden Ramazan Bayraminizi ailenizle saglik ve sihhat içerisinde kutlamanizi temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA