Menduh Uzunluoglu Açiklamasi 'Pinarbasi'nin Gücünü Ve Dayanismasini Gösterecegiz'

Cumhur Ittifaki Pinarbasi Belediye Baskan Adayi Menduh Uzunluoglu’ yenilenecek seçimler ile ilgili yaptigi açiklamada; "Birlikte, Pinarbasi’nin gücünü ve dayanismasini herkese gösterecegiz" dedi.

Menduh Uzunluoglu Açiklamasi 'Pinarbasi'nin Gücünü Ve Dayanismasini Gösterecegiz'
Kayseri’nin Pinarbasi ilçesinde YSK tarafindan seçimlerin yenilenmesine iliskin karra verilmesinin ardindan Cumhur Ittifaki Belediye Baskan Adayi Menduh Uzunluoglu, 2 Haziran’ daki seçimlerin birlik ve beraberlik içerisinde geçecegini söyledi.

Baskan Uzunluoglu; "Son seçim sürecimizde yasanan bazi tartismalarin ardindan, alinan kararlarla ilgili sizlerle paylasmak istedigim bazi gelismeler var. Öncelikle belirtmek isterim ki, herhangi bir süreçte yasanan anlasmazliklarin, huzurumuzu ve birligimizi zedelemesine izin vermeyecegiz. Yapilan itirazlar sonucunda; Ilçe Seçim Kurulu’nda 7 oydan 6’si, Il Seçim Kurulu’nda ise 3 oyun tamami, Yüksek Seçim Kurulu’nda ise 11 oyun tamami seçimlerin iptali yönünde karar verdi. Bu oylar, Pinarbasi halkinin iradesini ve hakliligimizi açikça ortaya koymaktadir. Bu süreçte ortaya çikan kirici söylemler ve olumsuzluklar, bizi hedeflerimizden sapmamaya ve Pinarbasi’nin gelecegi için çalismaya tesvik etmistir. 2 Haziran’da yapilacak seçimler, Pinarbasi’nin birlik ve beraberlik içinde oldugunu tüm dünyaya gösterecek bir firsattir. Biz, Pinarbasi olarak, farkliliklarimizi bir zenginlik olarak görmeye devam edecegiz. Her birimizin ortak amaci, ilçemizin daha iyi bir gelecege dogru ilerlemesidir. Sizlerin destegi ve güveniyle, Pinarbasi’ni daha aydinlik yarinlara tasiyacagimiza inancimiz tamdir. Birlikte, Pinarbasi’nin gücünü ve dayanismasini herkese gösterecegiz" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA