Aksiyon Film Sahnesi Degil, Itfaiyenin Yangina Müdahalesi

Sakarya’nin Karasu ilçesinde 3 katli binanin çatisinda çikan yangina müdahale eden itfaiye erlerinin adeta aksiyon film sahnelerini aratmayacak operasyon ani aksiyon kamerasinca saniye saniye kaydedildi. Alev ve dumanlarin arasina gözünü kirpmadan giren ates savasçilarinin zorlu görevleri, bir kez daha gözler önüne serildi.

Aksiyon Film Sahnesi Degil, Itfaiyenin Yangina Müdahalesi
Yangin, iki gün önce Yali Mahallesi 197. Sokak üzerinde bulunan üç katli binanin çati kisminda meydana gelmisti. Yanginin haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulasan itfaiye ekiplerinin uzun ugraslari neticesinde yangin kontrol altina alinarak söndürüldü.

Ekiplerin yangina müdahalesi kask kamerasinda

Öte yandan, sehir genelinde yangin, kaza, insan ve hayvan kurtarma olaylarina siklikla giden Sakarya Itfaiyesi, birçok operasyondan basari ile çikmanin gururunu yasiyor. Ekipler zorlu kurtarma operasyonlari, yanginlari, kazalari da kasklarinda bulunan aksiyon kameralari ile saniye saniye kaydediyor. Karasu’da yasanan yangina müdahale anlari da itfaiyenin kasklarinda bulunan aksiyon kamerasi kaydetti.

Alev ve dumanlarin arasini gözünü kirpmadan girerek yangini söndürmek için yogun çaba sarf eden itfaiye personelinin cansiperane sekilde görevlerini yürüttükleri bu görüntüler ile bir kez daha gözler önüne serildi.
Kaynak: İHA