Ilkadim Belediyesi'nde Ihsan Kurnaz Görevi Devraldi

31 Mart Mahalli Idareler Seçimlerinde Cumhur Ittifaki AK Parti’den Ilkadim Belediye Baskani seçilen Ihsan Kurnaz, görevi devraldi.

Ilkadim Belediyesi'nde Ihsan Kurnaz Görevi Devraldi
AK Parti Ilkadim Belediye Baskan Adayi Ihsan Kurnaz, 31 Mart yerel seçimlerde oylarin yüzde 32,51 (55 bin 341 oy) alarak belediye baskani seçildi. Ihsan Kurnaz için devir teslim töreni düzenlendi.

Baskanlik makaminda düzenlenen törenle Baskan Ihsan Kurnaz, görevi eski Baskan Necattin Demirtas’tan devraldi.

"Kentsel dönüsüme baslayacagiz"

Devir teslim töreninde konusan Baskan Ihsan Kurnaz, "Ilkadimli hemserilerimin bizlere destegiyle Ilkadim ilçesine 5 yil boyunca hizmet etmek bizlere nasip oldu. Necattin baskanimiz sevdigimiz tanidigimiz bir büyügümüzdür. Ona da geçmis 5 yilda yaptigi hizmetlerden dolayi yürekten tesekkür ediyorum. Tabii, her gelen belediye baskanimiz ekibiyle tabi ki ilçesine hizmet etmek için mücadele eder. Bunun için bu göreve talip olduk. Biz bugün itibariyle yeni bir dönem, yeni bir sayfa açarak, Büyüksehir Belediyemizle beraber iktidar partisinin baskani olmanin avantajini da kullanarak Ilkadim’da bugüne kadar aksayan, ilçenin alamadigi hizmetleri içeren güzel hizmetler yapacagiz. Basta kentsel dönüsüm olmak üzere, benim kampanyanin 1. maddesi kentsel dönüsümdü. Göreve baslar baslamaz, Büyüksehir Belediye Baskanimizla bir planlama dahilinde kentsel dönüsüme baslayacagiz. Ilçemizle ilgili yaklasik 34 tane proje açiklamistik. Açikladigimiz projelerin disinda da güzel projeler yapacagiz. Biz milletin parasini kullanacagiz. Bu milletin kaynagini insanimiza dokunacak en güzel sekilde hizmetler yaparak karsiligini verecegiz” dedi.

Kaynak: İHA