Sögüt'ün Sembolik Anahtari MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli'ye Verilecek

Milliyet Hareket Partisi (MHP) Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin önem verdigi Sögüt’ü yeniden MHP kazanirken, bu basari sevinçle karsilandi. Sögüt’ün sembolik anahtari ise, MHP Baskani Devlet Bahçeli’ye teslim edilecek.

Sögüt'ün Sembolik Anahtari MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli'ye Verilecek
31 Mart günü yapilan yerel seçimler öncesi Sögütte MHP’li mevcut Belediye Baskani Ismet Sever’in yeniden aday gösterilmesinin üzerinden bir kaç gün geçmesinin ardindan Sever, ’Saglik sorunlarini! bahane ederek adayliktan çekilmisti. Ardindan MHP’den Ferhat Durgut aday gösterilirken, 31 Mart günü yapilan seçimde en yakin rakibi Bagimsiz Aday Ufuk Karaman’a 606 oy fark yaparak Sögüt Belediye Baskani seçildi. MHP Bilecik il genelinde 3 belediyeyi alirken, büyük basari elde etti. Il genelinde 2 Il Genel Meclis üyesinin partisine kazandiran MHP Bilecik Il Baskani Talha Özkan’in basarisi takdir edildi.

1 ay Sögütte yatip kalktilar

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin her firsata "Bir yanim Ahlat ise diger yanim Sögüt’tür. Bir yanim Domaniç ise diger yanim Sögüt’tür. Aklimda hep Türkiye vardir. Ayni zamanda Sögüt gönlümün burcudur, vicdanimin hisaridir" demesi üzerine Il Baskani Talha Özkan ve Il Sekreteri Bahadir Emirler 1 ay Sögüt’te yatip kalktilar. 1 ay boyunca Sögüt’ün kazanilmasi için büyük çaba harcayan ikiliye Cumhur Ittifaki Sögüt Ilçe Teskilatlarinda özverili çalismalariyla eslik etmesi sonucu Sögüt yeniden MHP’de kalmis oldu. Öte yandan Sögüt’te belediyenin yani sira 1 tanede MHP’den Il Genel Meclis üyesi çikti.

Sögüt’ün sembolik anahtari Devlet Bahçeli’ye verecekler

MHP Il Baskani Talha Özkan, Sögüt’ün ne kadar önemli oldugunu bildiklerini anlatarak, "Genel Baskanimiz Sayin Dr. Devlet Bahçeliye olan sözümüzü yerine getirmek için canla basla mücadele edip Cumhur Ittifaki olarak zafere ulastik. Simdi Sögüt’üm sembolik anahtarini genel baskanimiza en kisa sürede götürüp teslim etmeyi planlamaktayiz" dedi.

Kaynak: İHA