Milletvekilleri Akay Ve Keskinkiliç'tan Almanya Çikarmasi

CHP Karabük Milletvekili Cevdet ve AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkiliç, Almanya’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Milletvekilleri Akay Ve Keskinkiliç'tan Almanya Çikarmasi
Almanya’nin Gelsenkirchen sehrinde bulunan Karabük Yenice Kültür ve Yardimlasma Dernegi tarafindan düzenlenen geceye katilan CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay ve AK Parti Karabük Milletvekili, Almanya’da hizmet veren is insanlarini da ziyaret etti.

Is adami Abdullah Ören ile birlikte Almanya nin Gelsenkirchen kentinde kozmetik ve saglik ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Köktürk firmasi sahibi Erdal Köktürk’ü ziyaret eden Milletvekilleri Akay ve Kekinkiliç, firmanin çalismalari ve Türkiye’deki yatirimlari hakkinda görüs alisverisinde bulundu.

Yenice Belediye Baskani Sertas Karakas’in da hazir bulundugu ziyarette firma sahibi Erdal Köktürk, firmasi hakkinda bilgiler üretimin Türkiye’de oldugunu ve dünyanin bir çok ülkesine ihracat yaptiklarini söyleyerek, “ Bizler ayni bölgenin insanlariyiz. Esim Yeniceli ve Yenice ilçesinde de gerekli olanaklarin yer tahsisi olmasi durumunda istihdam noktasinda ilçeye fabrika kurabiliriz. Bu noktada ülkemize hizmet etmek bize onur verir. Bu noktada yatirimlarimiz Türkiye’de” dedi.

Milletvekilleri Keskinkiliç ve Akay, ilçeye yapilacak yatirim noktasinda her türlü destege hazir olduklarini ifade ederek, bölgenin gelismesi ve kalkinmasi anlaminda özellikle Avrupa’daki is insanlarin yatirimlarina sicak baktiklarini belirterek, Türkiye’ye davet etti.
Kaynak: İHA