Yilmaz, 'Söz Verdigimiz Gibi Halkin Içinde Olacagim'

Sandiktan büyük bir zaferle ayrilan Sehitkamil Belediye Baskani Avukat Umut Yilmaz, makamina oturmadan sokaklara indi. Baskan Yilmaz, “Söz verdigimiz gibi halkin içinde olacagim” dedi.

Yilmaz, 'Söz Verdigimiz Gibi Halkin Içinde Olacagim'
31 Mart 2024 Mahalli Idareler Seçimlerinden büyük bir zaferin altina imza atarak Sehitkamil Belediye Baskani seçilen Avukat Umut Yilmaz, henüz makamina oturmadi. Halkin kendisine gösterdigi güven ve destek dolayisiyla tesekkür ziyaretlerini araliksiz sürdüren Sehitkamil Belediye Baskani Avukat Umut Yilmaz, sabah erken saatlerde berberde tiras oldu, sokaklara indi. Hacibaba ve Karsiyaka Mahallesi’nde karsilastigi yogun ilgi ve sevgi dolayisiyla duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Yilmaz; yolda karsilastigi her vatandasla selamlasti, sohbet etti. Tüm esnafin dükkanina giren Baskan Umut Yilmaz, mahalle sakinleriyle birlikte kiraathanede okey oynadi.

“Sizlerle de sokaklarda karsilasmamiz an meselesi”

Ziyaretlerini araliksiz sürdürecegini ve her zaman halkla iç içe olacagini vurgulayan Sehitkamil Belediye Baskani Avukat Umut Yilmaz, “Söz verdigimiz gibi halkin içinde olacagim. Vatandasimizi dinleyerek çözüm üretmeye gayret gösterecegim. Tesekkür ziyaretlerimiz kapsaminda Sehitkamil sokaklarindayiz. Sizlerle de sokaklarda karsilasmamiz an meselesi” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA