Kaybolan Kadin Jandarma Destekli Arama Çalismalariyla Bulundu

Gaziantep’in Islahiye ilçesinde sabah erken saatlerde kaybolan ve hastaligi bulunan 58 yasindaki kadin, jandarma destekli 219 personelle icra edilen arama faaliyeti sonucunda saglikli bir sekilde bulundu.

Kaybolan Kadin Jandarma Destekli Arama Çalismalariyla Bulundu
Gaziantep’in Islahiye ilçesinde 30 Mart 2024 günü saat 06.00 siralarinda evden habersizce ayrilan ve kendisinden haber alinamayan 58 yasindaki D.G.’yi bulmak için çalisma baslatildi. Hastaligi da bulunan yasli kadini bulmak için Gaziantep Il Jandarma Komutanligi ekipleri seferber olurken 1 JASAT timi, 1 OYI timi, 1 istihbarat unsuru, 1 trafik timi, 16 asayis timi, 1 komando timinden olusan toplam 21 ekiple arama çalismasi baslatildi. Arama çalismalarina Gaziantep AFAD Il Müdürlügüne bagli arama kurtarma personeli, Islahiye Devlet Hastanesine bagli saglik personeli, Islahiye Itfaiye Amirligine bagli personel ile birlikte toplam 219 personel katildi.

Kadin, tüm ekiplerin arama faaliyeti sonucunda ayni gün saat 13.00 siralarinda jandarma ekipleri tarafindan Karasu Çayi kenarinda sag ve bilinci açik sekilde bulundu. Bulunan kadin tedbir amaçli hastaneye sevk edildi.
Kaynak: İHA