Aydogdu Açiklamasi 'Yakakent'e Ait Her Sey Yakakentlinindir'

31 Mart yerel seçimlerinde Yakakent Belediye Baskani seçilen Dr. Serafettin Aydogdu, kent meydaninda basin açiklamasi yaparak, “Yakakent’e ait her sey Yakakentlinindir” dedi.

Aydogdu Açiklamasi 'Yakakent'e Ait Her Sey Yakakentlinindir'
Yakakent’in resmi olmayan sonuçlara göre yeni Belediye Baskani Dr. Serafettin Aydogdu, partililerle ilçe meydaninda toplanarak açiklamalarda bulundu. Açiklamada ilk olarak söz alan IYI Parti Yakakent Ilçe Baskani Hamza Yakupoglu, bundan sonraki islerinin Yakakent’i ve ilçe halkini korumak oldugunu söyledi.



Daha sonra ilçe halkina seslenen Dr. Serafettin Aydogdu ise “Seçim döneminde gerilim olsun diye bize çok yüklenildi. Çok yalanlar söylenildi, iftiralar atildi. Yalniz bugün yapilan benimle alakali degil. Yakakent’in bir çivisini kimse buradan söküp alamaz. Bu konuda benden kimse sabir falan beklemesin. Kimse Yakakent’in sahibi degil. Burasi agalik sistemi ile yönetilmiyor. Yakakent’e ait her sey Yakakentlinindir. Kimse burayi sahibi olarak görmesin. Aklini basina alsin. Belediyede çalisan arkadaslari uyariyorum. Sakin sakin usulsüz bir seye imza atmayin. Oradan da çok kötü kokular geliyor. Yani çok duyumlar aliyoruz. Ama bunlari geldigimizde avukatlarimizla birlikte inceleyecegiz. Bunu da herkes bilsin. Ona göre tavrini alsin. Biz sahip çikarsak Yakakent çok kisa bir sürede ulasmasi gereken yerlere, güzel günlere ulasacak” dedi.

Kaynak: İHA