Istanbul'da Düzenlenen 'Mahzen-34' Operasyonunda Elebasiligini Sezai Gülmez'in Yaptigi Organize Suç Örgütü Çökertildi

Istanbul’da düzenlenen “Mahzen-34” operasyonunda elebasiligini Sezai Gülmez’in yaptigi organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda elebasinin da içerisinde bulundugu organize suç örgütü üyesi 9 süpheli yakalandi.

Içisleri Bakani Ali Yerlikaya sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, Istanbul’da düzenlenen “Mahzen-34” operasyonunda elebasiligini Sezai Gülmez’in yaptigi organize suç örgütünün çökertildigini belirterek operasyonda elebasinin da içerisinde bulundugu organize suç örgütü üyesi 9 süphelinin yakalandigini kaydetti.

"Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edecegiz. Safak sökerken de gün batarken de operasyonlarimiz devam edecek" diyen Bakan Yerlikaya sunlari kaydetti:

"Emniyet Genel Müdürlügü KOM Baskanligi koordinesinde; Istanbul Il Emniyet Müdürlügü Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügünce yapilan çalismalar sonucu elebasiligini Sezai Gülmez’in yaptigi organize suç örgütü üyesi süphelilerin; suç islemek amaciyla örgüt kurmak, kasten adam öldürmeye tesebbüs, is yerlerine yönelik çok sayida molotofkokteyli ve silahli saldiri, genel güvenligin kasten tehlikeye sokulmasi, 6136 sayili kanuna muhalefet, tehdit ve mala zarar verme suçlarini isledikleri tespit edildi. Operasyon sonucu 3 adet ruhsatsiz tabanca, çok sayida sarjör ve fisege el konuldu.

Operasyonlari gerçeklestiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaginiza tas degdirmesin. Milletimizin duasi sizinle."
Kaynak: İHA