Bingöl'de Uyusturucu Operasyonlarinda 17 Kisi Gözaltina Alindi

Bingöl’de Il Emniyet Müdürlügü ve Il Jandarma Komutanligi ekiplerince bir hafta içinde yapilan uyusturucu operasyonlarinda 17 kisi gözaltina alindi.

Vali Ahmet Hamdi Usta, Il Emniyet Müdürlügü ve Il Jandarma Komutanligi ekiplerince bir hafta içinde yapilan uyusturucu operasyonlarinin verilerini açikladi.

Sosyal medya hesabindan bir açiklama yapan Vali Usta, “Zehir tacirlerine yönelik ilimiz genelinde devam eden operasyonlar kapsaminda 22-29 Nisan 2024 tarihleri arasinda Bingöl Il Emniyet Müdürlügü ve Il Jandarma Komutanligi Narkotik Suçlarla Mücadele birimlerimizce 18,92 gram Kokain Maddesi, 26,78 gram Esrar Maddesi, 576 gram Kubar Esrar, 8,83 gram Esrar ele geçirilmis; operasyonlarda 17 kisi de gözaltina alinmistir. Aydinlik yarinlarimizi zehirleyen uyusturucu tacirleriyle ve suç örgütleriyle mücadelemiz sizlerin duasi ve destekleriyle kararlilikla devam edecektir. Operasyonlari basariyla gerçeklestiren kahraman Emniyet ve Jandarma ekiplerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaginiza tas degdirmesin” dedi.

Kaynak: İHA