Bahçelievler'de 2 Ay Boyunca Dükkanin Önünden Süt Çalan Hirsiz Kamerada

Bahçelievler’de bir hirsiz, 2 ay boyunca organik köy ürünleri satan dükkanin kapisina birakilan ürünleri çaldi. Dükkanin kapisina dadanan süphelinin, sütü çaldigi anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Bahçelievler'de 2 Ay Boyunca Dükkanin Önünden Süt Çalan Hirsiz Kamerada
Olay, Bahçelievler Yenibosna Merkez Mahallesi Mithat Pasa Caddesi’nde organik gida ürünleri satan bir isletmede meydana geldi. Iddiaya göre, her sabah saat 05.00 siralarinda dükkanin önüne gelen sütçüyü kollayan süpheli, 2 ay boyunca isletmenin kapisina sütçü tarafindan birakilan süt ve yogurtlari çaldi. Birakilan ürünlerdeki eksikleri fark eden isletme sahibi, sütçünün eksik biraktigi düsünerek hirsizligi fark etmedi. Dikkat çekmemek için her gün bir ürün çalan süpheli, isletme sahibinin 2 ay sonra güvenlik kamerasini izlemesiyle olay ortaya çikti. Hirsizligi aliskanlik haline getiren süphelinin 2 ay boyunca bir gün süt, bir gün yogurt çaldigini ifade eden dükkan sahibinin, toplam 10 bin liralik zararinin oldugu ögrenildi. Kimligi belirsiz süphelinin, kapinin önüne birakilan sütleri posetine koyarak çaldigi anlar güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, kapinin önünü kolaçan eden süphelinin bir süre sonra esige oturarak disarida birakilan sütleri çaldigi görüldü.

“Biz sütçü ürünleri birakmiyor zannediyorduk ama degilmis, meger hirsiz gelip götürüyormus”

Iki aydir yasanan hirsizlikla ilgili olarak konusan isimli isletme sahibi Saime Arslan, “Sütçü her sabah 5’te buraya sütleri birakiyor. Biz birakmiyor zannediyorduk. Bir iki aydir devam ediyor. Dün esim fark ediyor. Kameradan bakiyoruz süt ile yogurdu alip gidiyor. Bu iki aydir oluyor. Biz sütçü ürünleri birakmiyor zannediyorduk ama degilmis meger hirsiz gelip götürüyormus. Yogurtlara dokunmuyor sütleri alip götürüyor. Bir gün süt alip gidiyor bir gün yogurt alip gidiyor. Adam evinde sütü bittikçe alip götürüyor. 10 bin liralik bir zararimiz var bir ay boyunca her gün 5 litrelik süt alip gitmis adam. Sikayetçi olmadik ama böyle devam ederse sikayetçi olmayi düsünüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA