Köpek Baligini Görüntüleyen Amatör Balikçinin Yasadigi Heyecan Kameraya Yansidi

Hatay’in Iskenderun körfezinde amatör balikçi Ishak Beyaz’in köpek baligina rastladigi anlardaki heyecani cep telefonu kamerasina yansidi. Beyaz’in "kocaman lan bu" diyerek kayda aldigi anlar gülümsetti.

Köpek Baligini Görüntüleyen Amatör Balikçinin Yasadigi Heyecan Kameraya Yansidi
Iskenderun ilçesinde amatör balikçi Ishak Beyaz ve arkadaslari balik yakalamak için botla körfeze açildi. Beyaz ve arkadaslari bir süre sonra köpek baligi oldugunu düsündükleri baliga denk geldi. Amatör balikçi Beyaz, Ilk defa köpek baligi görmenin heyecaniyla bu anlari kayit altina aldi. Beyaz’in görüntülerde, "kocaman lan bu" dedigi anlarsa gülümsetti.

“Teknenin dibinde birden köpek baligi gördük ve çok heyecanlandik”

Beyaz Köpek baligini gördügünde heyecanlandigini ifade eden balikçi Ishak Beyaz, “Sportif balikçilik yapiyoruz. Her zamanki gibi teknemizle denize açildik. Ilk defa böyle bir seyle karsilastik. Teknenin dibinde birden köpek baligi gördük ve çok heyecanlandik. Bu anlari ölümsüzlestirmek için hemen video kaydina basladik. Birkaç defa tekneye dogru geldigini görünce biraz korkmadik da degil ama bekledigimizden büyük bir köpek baligiydi. Köpek baligini tam göremedik ama yaklasik 2-3 metre var gibiydi. Biz de bu anlari ölümsüzlestirmek için kayit yapmaya basladik” dedi.

Kaynak: İHA