Kapadokya Üniversitesi Kabin Hizmetleri Ön Mülakatlari Basliyor

Kapadokya Üniversitesi, Sivil Havacilik Genel Müdürlügü (SHGM) tarafindan verilen yetki ve önde gelen havayolu sirketlerinin is birligi ile egitim veren Kabin Hizmetleri Bölümü için ön mülakatlar basliyor.

Kapadokya Üniversitesi Kabin Hizmetleri Ön Mülakatlari Basliyor
Kapadokya Üniversitesi’nin Sivil Havacilik Genel Müdürlügü (SHGM) tarafindan verilen yetkiyle ve önde gelen havayolu sirketlerinin is birligi ile egitim veren kabin hizmetleri bölümünde okumak isteyen ögrenci adaylari için ön mülakatlar basladi.

Havayolu sirketleri tarafindan ise alimlarda aranan uçusa uygunluk sartlarini ögrenmek ve ’Mesleki Egilim Bursu’ndan yararlanmak isteyen adaylarin ön mülakatlara katilmasi beklenmektedir. Fiziki ve mesleki uygunluk degerlendirmelerinin yapilacagi üç asamadan olusan ve ortalama 15 dakika sürecek olan ön mülakatlara katilim ücretsizdir. Kontenjanlar sinirli oldugu için katilmak isteyen adaylarin 0530 386 35 06 ve (0384) 353 50 09 numarali telefonlari arayarak önceden randevu almalari gerekmektedir. Bu yil 10 ilde yapilacak ön mülakatlara iliskin; randevu alirken belirtmek kaydiyla her aday kendisine en uygun olan ildeki mülakata katilabilir.
Kaynak: İHA