BBP'den Mazbatalarini Alan Baskanlara Ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskan Yardimcisi Ekrem Alfatli, BBP Bursa il yönetimi ve Alperen Ocaklari temsilcileriyle birlikte, mazbatalarini alarak göreve baslayan belediye baskanlarina ’hayirli olsun’ ziyaretinde bulundu.

BBP'den Mazbatalarini Alan Baskanlara Ziyaret
Ilk olarak Yildirim Belediye Baskani Sayin Oktay Yilmaz’i ziyaret eden heyet, akabinde Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey ile makaminda bir araya geldi. Alfatli, "31 Mart seçimleri öncelikle muhtarlarimiza, beldelerimize , ilçelerimize, illerimize ve vatandaslarimiza hayirli olsun. Vatandaslarimiz demokratik haklarini kullanarak seçimlerde sözlerini söyledi.

Simdi seçilen yöneticilerin hizmet zamanidir. Seçilen belediye baskanlarini ve tüm seçilenleri tebrik ediyoruz. Biz de Bursa ilimizde tüm belediye baskanlarimizi ziyaret edecegiz. Büyük Birlik Partisi olarak Cumhur Ittifaki içinde yer aliyoruz. Ancak tüm belediye baskanlarimizin vatandaslarimizin lehine olan uygulamalarinda yanlarinda olacagiz. Vatandaslarimizin aleyhine olan tüm konularda ve kararlarda da gerekli uyarilari yapacagiz. Bizim temennimiz tüm belediyelerimizde daha iyi hizmet yarisi olsun” dedi.

Baskanlar yapilan ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirdi.
Kaynak: İHA