Adiyaman'daki Olayda Karakol Amiri Ve Ekipler Amiri Sehit Oldu

Adiyaman’da polis merkezinde bir polisin silahla vurdugu karakol amiri ve ekipler amiri sehit oldu. Iki meslektasini vuran polis ise, etkisiz hale getirilerek gözaltina alindi.

Adiyaman'daki Olayda Karakol Amiri Ve Ekipler Amiri Sehit Oldu
Olay, aksam saatlerinde Altinsehir Sehit Ahmet Yildirim Polis Merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis memuru S.U.S., polis merkezine gelerek polis merkezi amiri Baskomiser Kamuran Ü’yü ve asayis sube ekipler amiri Gökhan Ö’yü kendisine ait beylik tabancasiyla ates ederek agir yaraladi. S.U.S. ise polis merkezinde görevli polis memurlari tarafindan bacagindan vurularak etkisiz hale getirildi.

Meydana gelen olay sonrasi polis merkezine çok sayida polis ekibi ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekiplerince ilk müdahalesi yapilan polisler Adiyaman Egitim ve Arastirma Hastanesi ile özel hastaneye kaldirildi. Karakol amiri Baskomiser Kamuran Ü. ve ekipler amiri Gökhan Ö. yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilmayarak sehit oldu. Saldiriyi gerçeklestiren S.U.S.’nin ise hastanede tedavi altinda oldugu ögrenildi.

Polis merkezinde incelemeler devam ediyor.
Kaynak: İHA