Yalova Belediyesi'nden Mezarliklarda Temizlik Çalismasi

Yalova Belediyesi Mezarliklar Müdürlügü ekipleri, Sehir Mezarligi ve Pasakent Mezarliginda çalismalarini araliksiz olarak sürdürüyor.

Yalova Belediyesi'nden Mezarliklarda Temizlik Çalismasi
Mezarliklar Müdürlügü imkanlariyla saglanan ‘Basinçli Yikama Araci’ ile her iki mezarlikta bulunan mezarlik yollari ve ara yollar yikaniyor. Ayni zamanda yabani otlardan arindirilmasi için ilaçlama gerçeklestiriliyor. Ilk olarak Yalova Belediyesi sehir mezarliginda baslatilan çalismanin tamamlanmasinin ardindan Pasakent Mezarliginda yikama ve yabani otlarin ilaçlamalari gerçeklestirilecek.

Yapilan yikama ve ilaçlama hakkinda bilgiler veren Yalova Belediyesi Mezarliklar Müdürlügü yetkilileri, “Müdürlügümüz bünyesinde bulunan aracimiza kendi imkanlarimizla basinçli su veren cihazin montajini gerçeklestirdik. Personellerimiz bu aracimizla mezarlik yollarini ve özellikle araçlarin giremedigi ara yollari yikiyor ve ayni zamanda yabani otlardan arindirmak için ilaçlamalarini gerçeklestiriyor. Ilaçlamalarda kesinlikle çiçekler ve bitkilere zarar verilmemektedir. Suan için yikama ve ilaçlama çalismalarimiz sehir mezarliginda devam etmektedir. Önümüzde ki günlerde Pasakent mezarliginda çalismamiz baslayacaktir” açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA