Tarsus Gastronomi Merkezi, Sehrin Gözde Merkezi Haline Geldi

Tarsus Belediyesinin Siptilli Çarsisinda bulunan Gastronomi Merkezi, kentin dört bir yanindan gelen misafirlerini agirlamaya devam ediyor. Tarsus’un geleneksel lezzetlerini Türkiye çapinda tanitarak sehre yeni bir simge kazandirma yolunda önemli bir rol oynayan merkez, yogun ilgi görüyor.

Tarsus Gastronomi Merkezi, Sehrin Gözde Merkezi Haline Geldi
Tarsus Gastronomi Merkezi, sehrin geleneksel lezzetlerini Türkiye’nin dört bir yanina tasiyarak, sehre yeni bir simge haline gelmeye devam ediyor. Iyi, temiz ve adil gida prensipleriyle Türk gida kodeksine uygun üretim yapabilme imkani sunmanin yani sira, satin almadan pazarlamaya kadar kendi degerlerini markalastirma yolunda egitimler de sagliyor. Ayrica, ürünlerini tescil ettirme olanagi da sunan merkez, yogun ilgi görüyor.

Kentin dört bir yanindan misafirlerini agirliyor

İçel Kent Konseyi Turizm ve Kültür Sanat Çalisma Grubu ile birlikte düzenlenen Tarihi Mekan Sohbetleri ‘Sehrimizi Taniyoruz Projesi’ kapsaminda yapilan gastronomi ve kültür gezisinde, Gastronomi Merkezini ziyaret eden misafirler, sehrin bu önemli merkezini yakindan tanima firsati buldular. Ziyarette İçel Kent Konseyi Baskani Ayferi Tugcu ve beraberindeki yürütme kurulu üyeleri de yer aldi.

Tarsus Gastronomi Merkezi, Tarsus’un geleneksel lezzetlerini Türkiye çapinda tanitmada önemli bir rol oynamaya devam ediyor.
Kaynak: İHA