Ögrencilerin Bilim Projeleri Sergilendi

Aydin’in Nazilli ilçesinde Nazilli Anadolu Lisesi Bilim Fuari’nda 13 projeyi sergiledi.

Ögrencilerin Bilim Projeleri Sergilendi


Nazilli’de 2023-2024 egitim ögretim sezonunun ilk Bilim Fuari Nazilli Anadolu Lisesi’nde açildi. Okul karsisindaki kapali pazar yerinde Okul Müdürü Zakir Tali’nin ev sahipliginde gerçeklestirilen fuarin açilis törenine Nazilli Kaymakami Sedat Sirri Arisoy, Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Mehmet Atay, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ismail Simsek, okul müdürleri, veliler ve ögrenciler katildi.



13 proje sergilendi

Nazilli Anadolu Lisesi danisman ögretmen ve ögrenciler tarafindan bu yilin temasi olan; Kültürel Miras, Çevre ve Çevreyi Koruma ve Sürdürülebilir Sehirler ve Toplumlar konulari içeren 5’i tasarim ve 3 tanesi inceleme olmak üzere toplam 13 proje yer aldi. Proje koordinatörlügünü Ingilizce Ögretmeni Aydin Imrak’in yaptigi bilim fuarinda 13 ögretmen ve 45 ögrenci görev aldi.

Ziyaretçilere projeler anlatildi

Açilista konusan Okul Müdürü Zakir Tali, fuarda emegi geçen ögretmen ve ögrencilere ve açilista kendilerini yalniz birakmayan protokol üyelerine tesekkür etti. Açilis kurdelesi kesimi öncesi de Kaymakam Sedat Sirri Arisoy, bilim fuarlarinin çok önemli olduguna dikkat çekerek hayirli olmasi dilekleriyle kurdeleyi kesti. Ardindan stantlari gezen Kaymakam Arisoy ve beraberindekiler sorumlu ögretmenler ve ögrencilerden bilgi aldilar. Fuarda sergilenen halk oyunlari ve yakin dögüs tekniklerinin sergilendigi gösteriler ise heyecanla izlendi.
Kaynak: İHA