Marmaris'te Bir Kadini Biçaklayarak Öldüren Sahis Tutuklandi

Mugla’nin Marmaris ilçesinde 35 yasindaki Ilknur Çetin, erkek arkadasi oldugu iddia edilen bir sahis tarafindan biçaklanarak hayatini kaybetti. Ayagi kirik ve alçidayken olayi gerçeklestiren ve polis ekipleri tarafindan kaçtigi motor ile yakalanip gözaltina alinan A.I.K., sevk edildigi adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Marmaris'te Bir Kadini Biçaklayarak Öldüren Sahis Tutuklandi
Olay, dün sabah saatlerinde bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, erkek arkadasi oldugu iddia edilen A.I.K. (38), Ilknur Çetin’in is yerine gelerek Çetin’i konusma bahanesi ile disari çagirdi. Çetin’in disari çikmasi ile kadina saldiran A.I.K., birden fazla yerinden ölümcül darbeler ile kadini biçaklayarak agir yaraladi. Olayi görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri yaptiklari kontrollerde Çetin’in hayatini kaybettigini tespit etti. Olayin ardindan geldigi motora binerek kaçan A.I.K. ise polis ekipleri tarafindan yakalanarak gözaltina alindi.

Ayagi kirik sekilde saldirmis

Saldirgan A.I.K.’nin bir ayaginin kirik oldugu ve platin takili oldugu halde Çetin’in is yerine gelerek olayi gerçeklestirdigi bilgisine ulasilirken, ayagi alçida olan sahis emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Tutuklandi

Polis ekiplerinin yardimiyla adliyeye getirilen A.I.K., çikartildigi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA