Manisa'da Toplu Ulasim Sorunu Ortak Akilla Çözülecek

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Ferdi Zeyrek, toplu ulasim kooperatiflerinin baskanlarini agirladi. Kooperatiflerin ve toplu tasima esnafinin sorunlarini bildiklerini ve çözümü için çalisma yürüttüklerini belirten Baskan Zeyrek, “Benim amacim, ortak akli olusturmak, sizi magdur etmemek. Bu isten para kazaniyoruz, hepimiz evimize ekmek götürüyoruz. Bizim elimize bakan soförlerimizi magdur etmemek gerekiyor. Bu sirada duraklarda bekleyen yolculari, vatandaslarimizi da magdur etmememiz gerekiyor. Onlara kaliteli bir hizmet vermemiz gerekiyor” dedi.

Manisa'da Toplu Ulasim Sorunu Ortak Akilla Çözülecek
Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Ferdi Zeyrek, Manisa’da hizmet veren toplu ulasim kooperatiflerinin baskan ve yöneticilerini agirladi. Kooperatif baskanlari, Baskan Zeyrek’i tebrik ederek, görevinde basarilar diledi. Konuklarina ziyaretleri nedeniyle tesekkür eden Baskan Zeyrek, kooperatif baskanlari ve yöneticileriyle yasanan sorunlar ve çözümleri noktasinda görüs alisverisinde bulundu. Kooperatiflerin ve toplu tasima esnafinin sorunlarini bildigini ve çözümü için çalisma yürüttüklerini belirten Baskan Zeyrek, “Sorunlarinizi seçim döneminden beri biliyorum. Çözümleri de yine bu masadan yapacagimizin sözünü vermistim. Sizlerin magduriyetini seçim zamaninda devamli gördüm. Geçmiste yapilmayanlari hep birlikte nasil yapariz, bunlari konusmamiz gerekiyor. Bugün bu odada konusuyoruz bunlari ama yarin ben kooperatifleri ziyaret edecegim orada konusacagiz. Belki toplanti salonunda üyelerinizin de bulundugu bir toplanti yapacagiz” dedi.



“Siz güzel hizmet etmeye bakin”

Amacinin ortak akli olusturmak oldugunu ifade eden Baskan Zeyrek, “Benim amacim, ortak akli olusturmak, sizi magdur etmemek. Bu isten para kazaniyoruz, hepimiz evimize ekmek götürüyoruz. Bizim elimize bakan soförlerimiz olsun, onlari magdur etmemek gerekiyor. Bu sirada duraklarda bekleyen yolculari, vatandaslarimizi da magdur etmememiz gerekiyor. Onlara kaliteli bir hizmet vermemiz gerekiyor. Belediye bütçesinin el verdigi oranda da sizin bu zararinizi gidermek de benim boynumun borcu. Seçim döneminde de ben hep bunu söyledim. Siz güzel hizmet etmeye bakin. Tabii ki para kazanacaksiniz ve ben bunun önünü açacagimin sözünü vermistim. Bu çerçevede yaklasik 2 gündür birçok matematik yaptik. Istanbul, Izmir, Kocaeli bu isi nasil yapiyor, bunlari inceledik. Kilometre basina hak edis sistemine geçelim, siz para isini düsünmeyin, sadece vatandasa iyi hizmet etmeyi düsünün. Buna yönelik de matematiksel olarak birçok sey çalistik. Ben size ’Biz bunu yapacagiz’ demeyecegim. Böyle bir sey yok. Ben size bunlari sunayim, siz de bir çalisin, kendi matematiginizi yapin; ortak noktada bulusuruz diye düsünüyorum” diye konustu.



“Cebinize giren parada asla gözüm olmayacak”

Geçmiste yapilan yanlis uygulamalara da son verilecegini dile getiren Baskan Zeyrek, “Araçlarinizin arkasinda eski baskanin size direttigi fotograflari ve baskilari vardi. Bence çok yanlis bir uygulama. Yani otobüs sizin, o da sizin bir gelir kapiniz. Benim, sizin cebinize giren parada asla ve asla gözüm olmayacak. Hatta sizin cebinizin dolmasi için de elimden gelen ne gerekiyorsa yapacagim. Çünkü siz para kazanin ki, daha kaliteli araçlarimiz olsun, daha kaliteli araç ve hizmet verin ki vatandaslar mutlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA