GSIM'de 19 Mayis Ve Gençlik Haftasi Hazirligi

19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami ve Gençlik Haftasi için Il Müdürü Levent Çakmur baskanliginda, yapilacak olan faaliyetler hakkinda istisare toplantisi yapildi.

GSIM'de 19 Mayis Ve Gençlik Haftasi Hazirligi
19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami ile Gençlik Haftasi öncesinde Ilçe ve Sube Müdürleriyle toplanti yapan Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Levent Çakmur, gençlik haftasinin dolu dolu geçecegini söyledi.

Çakmur, 19 Mayis günü yapilacak gösterilere simdiden tüm halki davet etti.

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami ile Gençlik Haftasi Kutlamalari için geri sayim baslarken, Il Müdürü Çakmur baskanliginda yapilan toplantida gençlik haftasi için yol haritasi belirlendi. Yapilan toplantida, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami ile Gençlik Haftasinda yapilacak faaliyetler üzerinde bilgi alis verisinde bulunuldu.

19 Mayis bayrami ile gençlik haftasini en iyi sekilde kutlayacaklarini ve halki da bu coskuya ortak edeceklerini belirten Çakmur, tüm birimleri ile bu önemli haftaya hazir olduklarini söyledi.



GSIM Müdürü Levent Çakmur, 15 Mayis’ta Çelenk Sunumu ile baslayacak haftaya start vereceklerinin altini çizerek, Gençlik Haftasi kutlamalari kapsaminda spor gösterileri ve konserlerin yani sira bar ekipleri ile Büyüksehir Belediyesi Mehteran Takimi’nin da gösteri yapacagini ifade etti.

19 Mayis Milli mücadelenin baslangici

Çakmur, 19 Mayis’a sadece gençlik bayrami gözü ile bakmadiklarini ve 19 Mayis’in ne anlam tasidigini da çok iyi bildiklerini vurgulayarak, “19 Mayis Milli Mücadelenin baslangiç tarihidir, Atatürk kurtulus mücadelesinde gençlerin çok önemli bir rolü oldugu için Atatürk 19 Mayis’i Türk gençliginin bayrami olarak ilan etmistir. Son yillarda 15-19 Mayis tarihleri Gençlik Haftasi ve Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami Kutlamalarini Türkiye çapinda Gençlik ve Spor Bakanligimiz organize etmektedir. Bizde bakanligimiza bagli bir kurulus olarak 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami ile Gençlik Haftasini coskulu bir sekilde kutlayacagiz. Etkinliklerimiz ve faaliyetlerimiz dolu dolu geçecek. Tüm birimlerimizle önemli haftaya haziriz” diye konustu.

Bu arada Gençlik Haftasi Zirvesine Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Levent Çakmur, Gençlik Hizmetleri Müdürü Zülküf Yilmaz, Yakutiye Ilçe Müdürü Suat Yilmaz, Palandöken Ilçe Müdürü Murat Tanas, Aziziye Ilçe Müdürü Osman Hanci ile Sube Müdürleri Memduh Ceyhan, Köksal Kaçmaz, Hakan Kaya ile Aziziye Gençlik Lideri Ümran Öztürk katildi.

Kaynak: İHA