Feci Kaza Kamerada Açiklamasi Kaldirimda Yürürken Hayatindan Oldu

Sakarya’nin Karasu ilçesinde duble yolda hizla ilerleyen ve lastigi patlayan Tofas marka otomobil, sürücüsünün kontrolünden çikarak kaldirimda yürüyen kadina çarpti. Çarpmanin etkisi ile metrelerce savrulan 58 yasindaki kadin, olay yerinde hayatini kaybederken feci kaza ani ise araç içi kamerasina saniye saniye yansidi.

Feci Kaza Kamerada Açiklamasi Kaldirimda Yürürken Hayatindan Oldu
Kaza, sabah saat 08.49’da Kocaali-Karasu D-010 duble yolu Asagi Aziziye Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Yolun kenarinda bulunan kaldirimda yürüyen ve adliye personeli oldugu ögrenilen 58 yasindaki Zahide Saatçi’ye, yolda hizla ilerledigi esnada lastigi patlayarak kontrolden çikan E.E. idaresindeki 54 AGG 236 plakali Tofas marka otomobil çarpti. Çarpmanin etkisi ile metrelerce savrulan talihsiz kadin, olay yerinde hayatini kaybetti. Taklalar atarak durabilen ve hurdaya dönen otomobilin sürücüsü de kazada yaralandi.

Feci kaza araç içi kamerasinda

Öte yandan, yasanan feci kaza ise araç içi kamerasina yansidi. Görüntülerde, hizla ilerledigi esnada lastigi patlayan otomobilin savrularak, kaldirimda yürüyen kadina çarptigi anlar yer aldi. Çarpmanin etkisi ile kadinin metrelerce savrulmasi, aracin ise taklalar atarak yol kenarina uçtugu görüldü.

Kaynak: İHA