CHP Genel Baskan Yardimcisi Bulut Açiklamasi 'Yüregir 35 Yil Sonra CHP'ye Geçti'

CHP Genel Baskan Yardimcisi Burhanettin Bulut, yerel seçimlerde Yüregir Belediye Baskani seçilen Ali Demirçali’yi makaminda ziyaret etti. Demirçali’ya tebrik dileklerini ileten Bulut, Yüregir Belediyesi’nin 35 yil aranin ardindan CHP’ye geçtigini belirtti.

CHP Genel Baskan Yardimcisi Bulut Açiklamasi 'Yüregir 35 Yil Sonra CHP'ye Geçti'
CHP Genel Baskan Yardimcisi ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, yerel seçimlerde Yüregir Belediye Baskani seçilen Ali Demirçali’yi ziyaret etti.

Bulut, ziyarette yaptigi konusmada, sunlari söyledi:

“Sayin Baskanimizi bir kez daha tebrik ediyorum. 35 yil aradan sonra Yüregir’i kazanmak bizim için çok kiymetli. Adana Büyüksehir Belediyesi ile Yüregir Belediyesi’nin uyum içerisinde çalisacagina, Yüregir’in bu is birligi sayesinde büyük bir degisim yasayacagina yürekten inaniyorum. Baskanimiza basarilar diliyorum”

CHP Genel Baskan Yardimcisi ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut’un ziyaretinden duydugu memnuniyeti ifade eden Yüregir Belediye Baskani Ali Demirçali, “Sayin Genel Baskan Yardimcimiz Burhanettin Bulut’un ziyareti bize büyük mutluluk verdi. Kendisine nazik ziyaretlerinden ötürü tesekkür ediyorum. Adana Büyüksehir Belediyemiz ile güç birligi yapip birlikte omuz omuza çalisarak ilçemizi her alanda çok önemli yatirimlar ve hizmetlerle bulusturacagiz.” dedi.

Kaynak: İHA