Baskan Hürriyet Anitkabir'i Ziyaret Etti

Izmit Belediyesinde 2’nci dönemine baslayan Baskan Fatma Kaplan Hürriyet Anitkabir’i ziyaret etti. Anitkabir Özel Defterini imzalayan Hürriyet, "Size söz veriyorum, görevimi layikiyla yerine getirmek için durmadan, yorulmadan çalisacagim" dedi.

Baskan Hürriyet Anitkabir'i Ziyaret Etti
Yeni yönetim kadrosunu olusturan Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet Anitkabir’i ziyaret etti. Çinar Çocuk Evi ve Çinar Akademi ögrencileri ile birlikte Aslanli Yolu geçen Baskan Hürriyet mozoleye çelenk sundu.

Anitkabir Özel Defterini imzalayan Baskan Hürriyet, "Aziz Atatürk. 16 Ocak 1923’te Cumhuriyet’i kuracaginizin müjdesini verdiginiz, ilk ve tek basin toplantisi yaptiginiz, kadinlara seçme seçilme hakkinin eninde sonunda verilecegini ilk kez müjdelediginiz güzel Izmit’imiz sayenizde müjdelerin sehri olmustur. Siz Izmit’i, Izmit sizi çok sevdi. Izmit’i yönetmek üzere kiymetli Izmitliler tarafindan belediye baskani olarak ikinci dönemime baslamanin verdigi onur ve sorumlulukla manevi huzurunuzdayiz. Ilkeleriniz ve devrimleriniz, yolumuzu aydinlatan birer mesale olarak önümüzde durmaktadir. Hedefimiz, sizin ’En büyük eserim’ dediginiz Cumhuriyet’i korumak ve ileriye tasimak olacaktir. Bu kutsal görev yolunda bana güç veren degerlerinizi, adaletinizi ve bilgeliginizi her daim hatirlayacagim. Size söz veriyorum, görevimi layikiyla yerine getirmek için durmadan, yorulmadan çalisacagim. Ruhunuz sad olsun" dedi.

Kaynak: İHA