Baskan Dogan Açiklamasi 'Samsun'u Daha Ileri Bir Noktaya Tasimak Için Araliksiz Çalisiyoruz'

SAMSUN – Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Halit Dogan, “Tarimdan sanayiye, turizmden egitime her alanda önemli bir potansiyele sahip olan Samsun’u daha ileri bir noktaya tasimak için araliksiz çalisiyoruz” dedi.

Baskan Dogan Açiklamasi 'Samsun'u Daha Ileri Bir Noktaya Tasimak Için Araliksiz Çalisiyoruz'
Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Prof. Dr. Vedat Isikhan, Büyüksehir Belediye Baskani Halit Dogan’i makaminda ziyaret etti. Ziyarette Bakan Isikhan’a, Samsun Valisi Orhan Tavli, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Samsun Milletvekili Çigdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, ve AK Parti il teskilati üyeleri eslik etti.

Ziyarette ayrica Büyüksehir Belediyesi bürokratlari da bulundu. Baskan Dogan, ziyaret sirasinda kentte gerçeklestirilen çalismalar ve yapilmasi planlanan projelerle ilgili Bakan Isikhan’a bilgi verdi. Samsun’da olmaktan büyük mutluluk duydugunu belirten Bakan Isikhan, Baskan Dogan’a çalismalarinda basarilar diledi.

Baskan Dogan ise Samsun’un Karadeniz Bölgesi’nin merkezi ve lokomotif kenti oldugunu belirterek, “Tarimdan sanayiye, turizmden egitime her alanda önemli bir potansiyele sahip olan Samsunumuzu daha ileri bir noktaya tasimak için araliksiz çalisiyoruz. Bu noktada bizlerden destegini esirgemeyen Sayin Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanimiz Prof. Dr. Vedat Isikhan’i sehrimizde agirlamaktan dolayi büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” diye konustu.

Seref defterinin imzalanip hediye takdiminin ardindan ziyaret sona erdi.
Kaynak: İHA