Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Pinarbasi Bizim Gözbebegimiz'

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç ilçe ziyaretleri çerçevesinde Pinarbasi ilçesini ziyaret etti. Baskan Büyükkiliç; “Pinarbasi bizim için önemli, Pinarbasi bizim gözbebegimiz. Pinarbasi’mizi ihya etmeye devam edecegiz. Iyi ki varsiniz” dedi.

Baskan Büyükkiliç Açiklamasi 'Pinarbasi Bizim Gözbebegimiz'
Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Il Baskani Fatih Üzüm ile birlikte Pinarbasi ilçesini ziyaret etti. Ilçede gençlerin coskuyla karsiladigi Baskan Büyükkiliç’a ilçe sakinleri sicak ve samimi bir sekilde yogun ilgi gösterdi. Ilk olarak AK Parti Pinarbasi Ilçe Baskanligi’ni ziyaret eden Baskan Büyükkiliç, baskanlik önünde ilçe sakinlerine hitap ederek, “Cenab-i Allah birligimizi, beraberligimizi, huzurumuzu bozmasin. Ay yildizli Türk bayragimizin altinda vatanina, milletine, devletine sahip çikan ve bu anlayis içerisinde yasayan insanlar olmayi lütfetsin, nasip eylesin” dedi.

Pinarbasi ilçesinin Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin olmazsa olmazi oldugunun altini çizen Büyükkiliç, “Pinarbasi bizim için önemli, Pinarbasi bizim gözbebegimiz. O açidan Pinarbasi’mizla ilgili yapilmasi gereken ne var ise yaptiklarimiza ilave olarak onlari yapma yönünde gayret gösterecegimizi ifade ediyorum. Tabi ki hatirlatiyoruz, Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin, Pinarbasi, olmazsa olmazi. Kayseri’mizin güzide ilçesi, ayni sekilde merhum Alparslan Türkes’in de memleketi” seklinde konustu.

Baskan Büyükkiliç, 6 Subat 2023 depremlerindeki desteklerinden dolayi ilçe sakinlerine tesekkür ederek, “Pinarbasi’mizin 6 Subat depremleri döneminde yapmis oldugu fedakârca çalismalardan dolayi her birinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Iyi ki varsiniz. Giymediniz giydirdiniz, sicak çorbalar ikram ettiniz, vatandaslarimiza destek sagladiniz. Pinarbasi’mizin insanlarinin sistemi fedakârlik üzerine kurulmus durumda” ifadelerini kullandi. Birlik, beraberlik mesaji veren Büyükkiliç, “Bundan sonra el ele verecegiz, gönül gönle vermeye devam edecegiz. Pinarbasi’mizi ihya etmeye devam edecegiz. Dogalgaz ile ilgili çalismalar konusunda çalismalarin devam ettigini biliyorsunuz. Dedik ki ihtiyaci olan hiçbir kardesimizi disinda birakmadan kombi konusunda gerekli destegi verecegimizi ifade ediyoruz” diyerek kombi projesinin yürütüldügünü dile getirdi. Pinarbasi’nin, cazibe merkezi olmasi ve vatandaslarin daha iyi sartlarda yasamasi, bu anlamda Pinarbasi’nin uygun hale getirilmesi için irade göstereceklerini dile getiren Baskan Büyükkiliç, “Fen Isleri ekibimiz, elektrik sirketimiz, kirsalimiz, tarim islerimiz, tüm park bahçelerimiz, temizlik birimimiz el ele gönül gönle. Gönüllerde yer edecek, Pinarbasi’ni ihya etmeye devam diyorum. Kenetlenecegiz” diyerek Kayseri Büyüksehir Belediyesi ve Memduh Uzunluoglu ile hizmetleri sürdüreceklerini ifade etti.

Büyükkiliç, daha sonra AK Parti Pinarbasi Ilçe Baskanligi’nda parti teskilat mensuplari ile bir araya gelerek, sohbet etti. Baskan Büyükkiliç ve Baskan Üzüm’e ilçe ziyaretinde Cumhur Ittifaki Pinarbasi Belediye Baskan Adayi Menduh Uzunluoglu da eslik etti.
Kaynak: İHA