Bakan Isikhan Baskanliginda Il Istihdam Ve Mesleki Egitim Kurulu Toplantisi Gerçeklesti

Erzincan Valisi Hamza Aydogdu, video konferans yönetimiyle gerçeklestirilen Il Istihdam ve Mesleki Egitim Kurulu Toplantisina katildi.

Bakan Isikhan Baskanliginda Il Istihdam Ve Mesleki Egitim Kurulu Toplantisi Gerçeklesti
Erzincan Valisi Hamza Audogdu, Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Prof. Dr. Vedat Isikhan’in baskanliginda 81 il valilerinin katilimlari ile video konferans yönetimiyle gerçeklestirilen Il Istihdam ve Mesleki Egitim Kurulu Toplantisina katildi.

Video konferans sistemi (VKS) yöntemiyle bütün illerde es zamanli gerçeklesen toplantida Il Istihdam ve Meslekî Egitim Kurulunun daha aktif hale gelmesi konusuna deginen Bakan Isikhan, Valilerin Baskanliginda toplantilarin yapilmasinin önemini ifade etti.

Meslekî Egitim ve Kurslarin önemli oldugunun altini çizen Bakan Isikhan, issizlik kadar da kayit disi istihdamin önüne geçmek için çaba sarf edildigini belirtti.

Bakan Isikhan’in VKS ile yaptigi toplanti sonrasi Erzincan Il Istihdam ve Mesleki Egitim Kurulu Toplantisi Vali Hamza Aydogdu baskaliginda devam etti.

Vali Aydogdu toplantinin açilisinda yaptigi konusmada, “2024 yilinin 2. Dönem Il Istihdam ve Mesleki Egitim Kurulu Toplantisinda alacagimiz kararlar ülkemize ve ilimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA