2 Otomobili, 2 Motosikleti Olan Baskan Kirada Oturuyor Açiklamasi 'Babamin Da Mallarini Beyan Ederim'

Tekirdag’da 2 otomobil ve 2 motosikletten olusan mal varligini beyan eden Süleymanpasa Belediye Baskani Volkan Nallar, sosyal medyada çok konusulmasi üzerine, “Babamin da mallarini beyan ederim” dedi.

2 Otomobili, 2 Motosikleti Olan Baskan Kirada Oturuyor Açiklamasi 'Babamin Da Mallarini Beyan Ederim'
31 Mart Yerel Seçimlerde Süleymanpasa Belediye Baskani Seçilen Volkan Nallar, CHP Genel Baskani Özgür Özel’in talimatiyla kendine ait olan 2 otomobil ve 2 motosikletin yazili oldugu pankartlari belediye binasi girisine asarak mal varligini beyan etti. Varlikli bir aileden geldigi bilinen Baskan Nallar’in bu paylasimi sosyal medyada çok konusuldu. Ihlas Haber Ajansi’na açiklamada bulunan Baskan Nallar, çocuklarinin okulu nedeniyle kirada oturdugunu da ifade ederek, dedelerden kalma tarlalarinin oldugunu ve bu mal varliklarin suan babasinin üzerine kayitli oldugunu ifade etti.

Baskan Nallar sosyal medyada çok konusuldugu için yakin bir zamanda babasina ait olan mallari da açiklamayi düsündügünü belirtti.



“Babamin mallarini da beyan ederim”

Baskan Nallar açiklamasinda, “Dün genel baskanimiz Çorlu’ya ziyarete gelmisti. Tekirdag’daki tüm belediye baskanlari bir araya geldik. Genel baskanimiz hepimizin tüm mal varliklarimizi binalara asmamizi istedi. Dedigi gibi görevi yerine getirdik. Genel baskanimizin talimatiyla belediye binalarimiza tüm mal varliklarimizi astik. Tabii Tekirdag küçük bir yer Süleymanpasa’da yasiyoruz. Herkes birbirini çok iyi bilir. Çok sükür ben zaten varlikli bir ailenin evladiyim. Yani benim olarak gözüken mallar hepsi babamin mallari. Babamin mallari belki bana ait oluyor ama çok sükür babamiz daha hayatta. Allah’a sükür babam basimizda tabii ailemizin basinda. O yüzden mal beyaninda bulunurken yazmam dogru olmazdi. Hatta derlerse ki babanizin malini da yazin. Herkesin kafasinda bir süphe olustuysa ben babamin mallarini da beyan ederim. Belediye baskanligi yaptigim süreçte de babamin malina bir arti katildiysa da onu da beyan ederim hiç kimsenin süphesi olmasin. Herkes Tekirdag’da bizi bilir. Yerlerimiz paralarla alinmis yerler degil. Dededen kalan mallar. Geçmiste sogancilik yaparken kalan yerler. Bizim suçumuz degil dedelerimizin bu memlekette daha önce tarim ile ugrasmalari, tarim arazilerinin sehir merkezinde kalmasi. Allah onlardan razi olsun, Allah büyüklerimin mekanini cennet eylesin” dedi.



“Kirada oturuyorum”

Kirada oturdugunu belirten Baskan Nallar, “Ben bana ait olani yazdim. Ben kirada oturuyorum. Ondan önce de babamin evinde oturuyordum. Çocuklarin okul durumundan dolayi babamin evinden çikip kirada oturmaya basladim. Babamin evleri yok mu tabii ki var. Çok komik bir durum gibi degil gibi geliyor bana ama maalesef sosyal medyada ’Kimi Inandiracaklar’ diyorlar. Allah belediye baskanligi yapacagim 5 yillik süreçte bana haram lokma yedirmesin. Babamiz bize haram lokma yedirmedi ben de iki tane evladima haram lokma yedirmeyecegim. Memleketin parasini çarçur etmeden memleketime hizmet edecegim bundan hiç kimsenin süphesi olmasin. Yine babamdan bir yer verilir, kat karsiligi babamin arazilerinden bir müteahhitle anlasilir kat karsiligi verilir, oradan hakkim olan bir sey varsa da onu da beyan ederim. Ama benim kendime ait tüm malim budur. Araçlarim var. Motosiklet benim sevdam. Onu da satacagim. Binemeyecegim için çok üzülüyorum. O yüzden kimseye veremeyecek bir hesabim yok” diye konustu.

Kaynak: İHA