Görevi Basinda Öldürülen Veteriner Hekim Volkan Lale, Meslektaslari Tarafindan Anildi

Yozgat’in Sorgun ilçesinde görev yaptigi mezbahada çikan biçakli kavgada hayatini kaybeden Veteriner Hekim Volkan Lale, ölümünün ikinci yil dönümünde mezari basinda anildi.

Görevi Basinda Öldürülen Veteriner Hekim Volkan Lale, Meslektaslari Tarafindan Anildi
Lale için Yozgat Veteriner Hekimler Odasi tarafindan Mehmetbeyli köyü mezarligindaki kabri basinda anma programi düzenlendi.

Programa Lale’nin esi, çocuklari ve akrabalari ile Veteriner Hekimler Dernegi Genel Baskani Dr. Gülay Ertürk, Türk Veteriner Hekimler Birligi Vakif Baskani Safa Gür, Yozgat Veteriner Hekimler Odasi Baskani Faruk Anteplioglu ve çok sayida veteriner hekim katildi.

Veteriner hekim Volkan Lale’nin esi Dilek Lale, esinin acisini dün gibi yasadiklarini söyleyerek, “Çok zorlu günler geçirdik, hala da geçiriyoruz. Özellikle mahkeme sürecinde istedigimiz sonucu alamadik. Bu bizi daha da üzdü. Yargi süreci hala devam ediyor, sonuç insallah istedigimiz gibi olur.” dedi.

Türk Veteriner Hekimler Birligi Merkez Konseyi Baskani Prof. Dr. Murat Arslan ise “Toplum sagligini korumak isterken meslektasimiz sehit oldu. Bizler geçen yil oldugu gibi bu yil da buradayiz. Meslektasimizi unutmayacagiz daima bütün camiamiz burada olacagiz ve meslektasimizi unutturmayacagiz. Volkan Lale bizim meslegimizin sembol ismi oldu. Biz de veteriner hekimimizi daima anip diger meslektaslarimizin da onu unutmamasi için onu daima yasatmayi planliyoruz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA