Trafikte Çikan Yol Verme Kavgasi Kanli Bitti Açiklamasi 3 Yarali

Afyonkarahisar’da trafikte çikan yol verme kavgasinda bir sahis kendisi ile birlikte 3 kisiyi tabancayla vurdu. Yaralilardan birisinin kavga esnasinda tabancadan seken merminin isabet ettigi 4 yasindaki çocuk oldugu bildirildi.

Trafikte Çikan Yol Verme Kavgasi Kanli Bitti Açiklamasi 3 Yarali
Olay, Ihsaniye ilçesine bagli Gazligöl beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yunus Emre Mahallesi’nde M.Ö. (44) ayni yerde oturan O.E. (25) ve M.K. (27) ile arasinda yol verme meselesi yüzünden tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine araçlarini durduran sahislar birbirlerine tekme ve yumruklarla saldirarak darp etti. Olay sonrasi ayni yerde oturan M.Ö. ve O.E., tekrar karsilasti. Daha sonra M.Ö., evinden getirdigi tabanca ile O.E.’ye ates açti. Bu sirada O.E., tabancayi almak istedigi sirada silahin ates almasi ile M.Ö. ile birlikte seken mermilerden annesi ile yürüyüs yapan A.G.B. (4) yerden seken mermiyle yaralandi.

Agir yaralanan O.E., Afyonkarahisar Devlet Hastanesine, A.G.B., Afyonkarahisar Saglik Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesine, M.Ö., ise Ihsaniye Devlet Hastanesine kaldirildi.

Olayin ardindan jandarma tarafindan inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA