Ruhsatsiz Tabanca Ile Yakalandi, 'Tasimiyorum Bozuk' Diyerek Tüfek Ruhsati Gösterdi

Aksaray’da ruhsatsiz tabanca ile yakalanmasina ragmen önce “Tasimiyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatim var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsati gösterdi.

Ruhsatsiz Tabanca Ile Yakalandi, 'Tasimiyorum Bozuk' Diyerek Tüfek Ruhsati Gösterdi
Olay Gülagaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yasandi. Aksaray Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde gece yarisi bekçilerin de katildigi asayis ve trafik uygulamasi yapan Il Emniyet Müdürlügü asayis ile trafik subesi ekipleri süphe üzerine Gülagaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakali otomobile "dur" ihtarinda bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmis bir adet tabanca buldu. Kullandigi araçta tabancayla birlikte yakalanmasina ragmen “Tasimiyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanin bozuk oldugunu belirterek islem yapilmasindan kaçmak istedi. 2 ayri bahanesiyle basarili olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatim var” diyerek yakalattigi tabanca yerine tüfek ruhsati gösterdi. 3 ayri bahanesiyle islemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayi kabullenerek “Benim, tamir için tasiyorum” dedi.

Tabancaya bekçiler tarafindan dolu bos kontrolü yapildiktan sonra el konulurken ruhsatsiz tabanca tasimaktan gözaltina alinan sürücü adli islemler için polis merkezine götürüldü.
Kaynak: İHA