Minikler Bayram Coskusunu Baskan Özdemir Ile Paylasti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami çerçevesinde Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret eden minikler, sunduklari gösterilerle herkese bayram coskusu yasatti.

Minikler Bayram Coskusunu Baskan Özdemir Ile Paylasti
Nilüfer’deki anaokullari ögrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramikapsaminda ziyaret ettikleri Halk Evi’ni bayram yerine çevirdi. Nilüfer’deki farkli okullardan yaklasik 146 ögrenci Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir ile Halk Evi’ndeki Baris Meclisi Salonu’nda bulustu. Nilüfer’de bulunan Emine Örnek, Görükle Çocuk Akademisi, Özel Efe Sarp, Canaydin, Özel Yigitalp ve Özel Ege Berk anaokullarindan gelen ögrenciler, okuduklari siirler, seslendirdikleri sarkilar ve sergiledikleri gösterilerle bayram coskusu yasatti. Miniklerin ellerinde Türk bayraklariyla yasadiklari coskuya Baskan Sadi Özdemir de ortak oldu.

Çocuklarin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutlayan Baskan Sadi Özdemir, “Sizler bizim gelecegimizsiniz. Bu bayram siz çocuklara armagan edildi. Sizler Atamizin izinden gidecek bu ülkeyi daha ileriye götüreceksiniz. Bizlerde sizleri çok seviyoruz ve her türlü destegi verecegiz” dedi.

Etkinlik sonunda ögrenciler, Baskan Sadi Özdemir’e kendi çalismalarini hediye ederek günün anisina bol bol fotograf çektirdi.
Kaynak: İHA