Elektrik Dagitim Sirketinin Çocuklari Gülümsetti

Elektrik dagitim sirketi YEDAS, hizmet bölgesindeki çocuklara hediye paketleri dagitarak, yüzlerini gülümsetti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami coskusunu minik kalplerle birlikte yasamak için harekete geçen YEDAS, hizmet bölgesinde yer alan Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerindeki çocuklar ile birlikte bayrami kutladi. Sahada görev yapan ekipler, araçlarinda tasidiklari hediye paketlerini, karsilastiklari çocuklara dagitti.

Çocuklar, aldiklari hediyelerle bayram coskusunu yasadilar. Yapilan sürpriz karsisinda saskinliklarini gizleyemeyen çocuklar, YEDAS çalisanlarina tesekkür etti.

YEDAS saha ekibi, bayram kapsaminda sahada görev yaptiklari esnada gördükleri çocuklara sürpriz olarak dagittigi hediyelerle çocuklarin coskusuna ortak oldu. Samsun’dan baslayarak Ordu, Çorum, Amasya, Sinop illerine uzanan bu sürpriz, çocuklari gülümsetirken, saha ekibi; bunun büyük bir motivasyon kaynagi oldugunu dile getirdi. Ekipler, gelecegin teminati olan çocuklarin her zaman yanlarinda olacaklarini ve elektrik dagitim sirketi olarak temel sorumluluklarinin yani sira toplumsal konularda da aktif rol almaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: İHA