Sanayi Temali Gençlik Kosusu Yapilacak

Türkiye’deki organize sanayi bölgeleri içinde birçok ilki hayata geçiren Adana Haci Sabanci Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nin, bu yil ulusal çapta 3’ncüsünü düzenleyecegi Türkiye’nin “Sanayi” temali tek Gençlik Kosusu için basvurular devam ediyor. Yarisma, 26 Mayis Pazar günü Adana Merkez Park’ta gerçeklesecek.

Sanayi Temali Gençlik Kosusu Yapilacak
Sanayicisine kesintisiz ve sorunsuz üretim imkanlari sunmanin yani sira sosyal ve kültürel faaliyetlerle de kente deger katan AOSB’nin, tüm yila yaydigi spor senlikleri kapsaminda, Adana Gençlik ve Spor Il Müdürlügü isbirliginde düzenlenen yarismaya katilmak isteyenler https://adanaorganize.org.tr/aosb-sanayi-kosusu/ linki üzerinden form doldurarak kayit yaptirabiliyor. Kayitlar, 23 Mayis 2024 Persembe günü saat 17.00’e kadar devam edecek.

AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpinar, sadece bir sanayi bölgesi degil sosyal bir OSB olarak da, saglikli yasami tesvik etmek ve bir arada olmanin mutlulugunu yasatmak amaciyla organize ettikleri yarismanin bölgede faaliyet gösteren sanayiciler ve çalisanlarinin yani sira ulusal çapta tüm halka açik oldugunu bildirdi.

Akpinar, sporun ve sanatin birlestirici gücüne inandiklarini belirterek, “Insanlarin fiziksel ve ruhsal sagligina sundugu katkinin yani sira gerek is yasami gerekse özel hayatta motivasyon kaynagi olan sosyal etkinliklerin öneminin bilincinden hareketle her yil birçok farkli bransta spordan tiyatroya çok sayida etkinligi hayata geçiriyoruz. Spor Senliklerimiz de bunun bir parçasini olusturuyor” dedi.

Yarisma basvurusu yapan yarismacilara 25 Mayis 2024 Cumartesi günü yarisma öncesinde gögüs numaralari ile tisört verilecek. 26 Mayis Pazar günü saat 08.00’de baslayacak etkinlik kapsamindaki halka açik kosu; Adana Merkez Park önünde, Fuzuli Caddesi’nden baslayip, 10.3 kilometrelik parkur boyunca devam edecek. Ayrica, Merkez Park içerisinde kurulacak olan fuaye alaninda çesitli etkinlikler düzenlenecek.

AOSB Bölge Müdürlügü tarafindan kosuya katilan tüm sporculara madalya ve yarisma logolu tisört hediye edilecek. 72 bin TL ödül havuzu bulunan kosuda; kadin ve erkek kategorisinde dereceye giren ilk 3 yarismaciya madalya ve kupalarinin yani sira birincilere 20 bin, ikincilere 10 bin, üçüncüleri 6 bin TL para ödülü verilecek.
Kaynak: İHA