Ortaokul Ögrencilerinden Eskisehir Il Jandarma Komutanligi'na Ziyaret

Eskisehir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami ile Jandarmanin Kurulusunun 185’inci Yil Dönümü Kutlamalari çerçevesinde 100 ortaokul ögrencisi Il Jandarma Komutanligi’ni ziyaret etti.

Ortaokul Ögrencilerinden Eskisehir Il Jandarma Komutanligi'na Ziyaret
Eskisehir Il Jandarma Komutanligi Aile Içi Siddetle Mücadele ve Çocuk Kisim Amirligi ekipleri koordinesinde, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Erhan Demir’in katilimi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami ile Jandarmanin Kurulusunun 185’inci Yil Dönümü Kutlamalari çerçevesinde Tepebasi Ilçesi Atatürk Ortaokulu’ndan 100 ögrenci idareci ve sinif ögretmenleriyle birlikte Eskisehir Il Jandarma Komutanligi’ni ziyaret etti. PAMIT ve Olay Yeri Inceleme Timi, Çevre, Doga ve Hayvanlari Koruma Timi ve Trafik Sube Müdürlügü ekiplerince jandarmanin görevleri çerçevesinde ögrencilere bilgi verildi.

Köpek Unsuru Operatörü refakatinde ATAK (Asayis Köpek) isimli köpegin gösterisi icra edilmistir. Istihbarat Sube Müdürlügü tarafindan drone uçusu gerçeklestirilerek Komando Bölük Komutanligi tarafindan zirhli araç ve personelin teçhizatlari ile birlikte ögrencilere jandarma komandonun tanitimi yapildi. Ayrica Siber Sube Müdürlügü ekiplerince siber farkindalik, güvenli internet ve sosyal medya kullanimi, çocuklara yönelik internet ortaminda suç ve suçtan korunma yöntemleri konusunda bilgilendirme yapilarak görsel içerikli ve bilgilendirici brosür dagitimi yapildi. Kadin astsubaylar tarafindan çocuklara refakat edilerek hediye ve boyama kitabi dagitilirken, jandarmanin tanitimi gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA