23 Nisan'da Basaksehir'de Baskanlik Koltuguna Oturan Hikmet'ten Filistin Mesaji

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami vesilesiyle sembolik olarak baskanlik makamini 10 yasindaki Hikmet Akif Engi’ye birakti. Filistin ve Gazze’de yasanan katliamlara dikkat çeken Engi, “Filistin’deki çocuklar bu bayrami gönül rahatligiyla yasayamiyor” dedi.

23 Nisan'da Basaksehir'de Baskanlik Koltuguna Oturan Hikmet'ten Filistin Mesaji
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Basaksehir’de anlamli bir etkinlik ile kutlandi. Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, baskanlik makamini sembolik olarak Sehit Serdar Gökbayrak Ilkokulu 4-D sinifi ögrencisi Hikmet Akif Engi’ye birakti. Engi bir yandan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutladi, diger yandan da Filistin’de ve Gazze’de yasanan insanlik dramina dikkat çekti.

“Filistin’deki çocuklar bu bayrami gönül rahatligiyla yasayamiyor”

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu’nun, “Ilk hizmetinizi açiklar misiniz?” sorusuna cevap veren Engi, “Ilk olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nizi kutluyorum. Atatürk bugünü dünyadaki tüm çocuklara armagan etmis. Ama biz buruk bir sevinç yasiyoruz. Filistin’deki çocuklar bu bayrami gönül rahatligiyla yasayamiyor” dedi.

Basaksehir özelinde de degerlendirmeler yapan Engi, “Basaksehir her yönüyle iyi bir ilçe. Çok seviyoruz, herkes çok seviyor. Spor parklari, oyun alanlari kütüphaneler, bilgievleri. Çalisan annelere kres destegi, geri dönüsüm alaninda ciddi çalismalarimiz var” seklinde konustu.

Kaynak: İHA