Mersin'de Onkoloji Tedavisi Gören Çocuklar Için 23 Nisan Etkinligi Düzenlendi

İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baskani Hosyar Sariyildiz, ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ dolayisiyla düzenlenen etkinlikte, onkoloji tedavisi gören çocuklarla bir araya geldi.

Mersin'de Onkoloji Tedavisi Gören Çocuklar Için 23 Nisan Etkinligi Düzenlendi
Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügünün bahçesinde gerçeklesen etkinlikte, onkoloji tedavisi gören küçük çocuklarin katildigi bir bulusma gerçeklesti. Belediye Baskani Hosyar Sariyildiz’in da katildigi etkinlikte, kukla gösterisi düzenlendi, gitar çalan çocuklar dünya barisi ve kardeslige özlemi anlatan sarkilar söyledi.

Ankara havalarina da eslik eden çocuklar ve aileleri mutlu dakikalar geçirirken, Sariyildiz çocuklara hediyeler vererek sevinç ve mutluluklarina ortak oldu. Etkinlikte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramina özel olarak hazirlanan bir pasta da kesildi.

“Çocuklarimizin yüzünün güldügü bir gelecek hepimizin özlemi”

Bulusmada ailelere hitap eden Sariyildiz, “Akdeniz Belediyesi olarak çocuklarimizin yararina bu tarz etkinlikler düzenleyip, yüzlerindeki tebessümü arttirmak bizleri çok mutlu etti. Siz çocuklarimizin bayrami kutlu olsun. Çocuklarimizin yüzünün güldügü, daima mutlu olduklari bir gelecek hepimizin özlemi ve tahayyülüdür. Bizler de bu amaçla çocuklarimizin yaninda olacagiz. Saglik sorunlari ile ugrasan çocuklarimiza ve ailelerine elimizden gelen her türlü maddi manevi destegi sunmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA