Ekolojik Kres'te 23 Nisan Coskusu

Dösemealti Belediyesi Ekolojik Kres’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami büyük bir coskuyla kutlandi. Ekolojik Kres’te bir gün önce bayram sevincini yasayan minikler haftalardir hazirlandiklari koreografilerini sergileyip bayram siirleri okudu. Dösemealti Belediye Baskani Menderes Dal da velilerle birlikte ögrencilerin mutluluguna ortak oldu.

Ekolojik Kres'te 23 Nisan Coskusu
Dösemealti Belediye Baskani Menderes Dal, resmi tatil olmasi nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni 1 gün önce kutlayan Ekolojik Kres’i ziyaret etti. Ögretmenleriyle birlikte günlerdir Atatürk’ten tüm dünya çocuklarina armagan bayram için hazirlanan minikler 23 Nisan konulu siirler okuyup hazirladiklari koreografileri büyük coskuyla sahneledi.

Çocuklar siir okudu

Saygi durusunun ardindan Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinligi 5 yas sinifinin ritim gösterisiyle devam etti. 3 yas ögrencilerinin ponponlarla yaptigi görsel sovun ardindan 23 Nisan ve Atatürk konulu siirler okundu. Miniklerin coskusu izleyenler tarafindan ayakta alkislanirken, 3-4 ve 5 yas siniflarinin dans gösterileri, yine tavsan kostümlü ögrencilerin koreografileri büyük begeni topladi.

Baskan da coskuya ortak oldu

Velilerle birlikte gösteriyi izleyen Belediye Baskani Menderes Dal daha sonra ögrencilerin yanina giderek çocuklarla birlikte Izmir Marsi’ni söyledi.

Bayram coskusuna veliler de eslik etti. Hem çocuklarla ilgilenen hem de ögretmenlere güzel gösteri için tesekkür eden Dal, velilerle de sohbet etti. Ekolojik Kres’te 23 Nisan coskusu gün boyu yüz boyama, palyaço ve balon sovlarla devam etti.
Kaynak: İHA